|
Тема
|
Глобул ни тарифират и при входящо повикване
|
|
Автор |
LSASS (минаващ) |
Публикувано | 26.01.12 20:40 |
|
Това дали е вярно http://www.razkritia.com/136386/скандал-глобул-ни-скубят-и-при-входящо/
| |
Тема
|
Re: Глобул ни тарифират и при входящо повикване
[re: LSASS]
|
|
Автор |
Фтицa (Всичкотрошачка) |
Публикувано | 27.01.12 11:24 |
|
Защо не си постави заглавието на темата както трябва, ами така, по jewрналистически, а?
Не че оправдавам Глобул, но според мен са прави донякъде. При неплащане на ток режат кабела, при неплащане на водата - прекъсват ти водоснабдяването. Там що никой не скача, ами тук скача?
Як си, пич!
| |
Тема
|
[re: Фтицa]
|
|
Автор |
cyg (<>) |
Публикувано | 27.01.12 14:46 |
|
При неплащане на ток режат кабела
И след това има такса включване. При интернета на Мтел е същото, при просрочване на плащането ти начисляват такса.
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
Тема
|
[re: cyg]
|
|
Автор |
Фтицa (Всичкотрошачка) |
Публикувано | 27.01.12 18:56 |
|
А контра ли ми правиш, или подкрепяш мнението ми, че не мога да разбера?
Як си, пич!
| |
Тема
|
[re: Фтицa]
|
|
Автор |
cyg (<>) |
Публикувано | 27.01.12 22:26 |
|
или подкрепяш мнението ми
Да, разбира се. Широкоразпространена практика е да се наказват по някакъв начин некоректните платци. Съществуват и практики за поощряване на редовните, също доста разпространени.
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Фтицa (Всичкотрошачка) |
Публикувано | 28.01.12 00:44 |
|
Съществуват и практики за поощряване на редовните, също доста разпространени.
А, това не важи в този случай, което вече е проблем. Поне аз не знам да се някак да се поощряват клиентите.
Як си, пич!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 28.01.12 11:44 |
|
Такса включване си е точно такса. За извършена услуга "завиване на бушон".
При неплащане на задължение се начислява законоустановена лихва. Обикновено е ОЛП + 10%, но може в договора (ОУ) да е договорено друго.
Ако в договорите си (или в ОУ) Гл са записали, че наказанието за неплащане в срок е тарифиране на входящи, ОК, проблеми няма. Конкретната сума обаче трябва да е посочена в плановете им...ти кажи има ли такъв запис.
Ако обаче няма такова условие в договорите (ОУ), то всеки съд ще се произнесе в полза на сезиралия го клиент; едва ли в Гл работят идиоти за да не знаят това.
Или става дума за партенка, или за "модерното" напоследък участие в игри, където се отговаря с DTMF, които са платени. Хитро скроен, но напълно законен номер след като има публикувани ОУ за участие (залагане) в игри.
Редактирано от Cтepн™ на 28.01.12 11:44.
| |
|
още повече като погледнеш и кой е сайта - погнусяваща каша от жълто по гащите и световна конспирация.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
|
|
|