|
Тема
|
Как ще отвърнат на удара?
|
|
Автор |
Kaмeн oт Плoвдив () |
Публикувано | 13.05.11 18:42 |
|
Един друг оператор извади нова тарифа.
Как Глобул ще отвърнат на удара?
Редактирано от Kaмeн oт Плoвдив на 13.05.11 18:43.
| |
|
Като гледам моя час повече ме кефи
Ем нямаш и многогодишен договор, ем като "ами системата не работи" - не те засяга.
Bеer? Mоre?
| |
|
Глобул си имат подобна от доста време - Ънлимитид или както там се водеше.
Welcome to the real world!
| |
|
Да, имат, но ще увеличат ли някои минути?
| |
|
И какво ще ги правите тия минути, гейт ли ще пускате?
Welcome to the real world!
| |
|
Определено офертата на Ментел е по-незгодна от тази на Глобул. Ментел нямат безплатни минути към останалите маймуни. Единствено на най-скъпата тарифа за 44лв има 120 безплатни минути към всички маймуни, а на глобул е 39.90лв със 150 минути към всички маймуни. Ментел имат 2000 минути към ментел, но и 1500минути са си много. Това е по 50минути на ден.
Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей
| |
|
Абе минутите радват окото, нидей са.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
Re: Как ще отвърнат на удара?
[re: Julian]
|
|
Автор |
мaйнaTA (реалистъ) |
Публикувано | 05.09.11 19:59 |
|
не е така , след много разправии и скандали в офиса ми предложиха на групата по избор персонални планове .Аз като най викащ , вместо 300 безплатни към всички национални мрежи ми отпуснаха 400 другите си избраха по малки , но поради виковете , разправиите в фронтофисите псувните дет отнесоха на *88 някакво право на избор .Така че вече са на едно с грабулци макар че Грабул извадиха първата такава оферта .Ама я се опитай да си пренесеш номера към Грабул или Свиваком към Ментел .Или обратното , и трите пеят едно също , само ако нямате неплатени задължения към оператора си
| |
|
|
|
|