|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Казус
|
|
Автор |
kikimor (зеленолюспест) |
Публикувано | 08.03.11 18:36 |
|
Значи, честит празник на дамите най напред!
Ситуацията е следната: Получавам фактури на Глобул на непознато за мен лице на моя адрес. Обадих се на оператор и помолих да направят нещо по въпроса. Дамата отсреща ме прати при полицията!!!!
Значи правилата на клуба изключват нецензурни изрази, но в момента доста от тях ми се въртят из главата!!!!!!!!!!
Въпроса ми е какво да правя? Определено не смятам за редно да занимавам полицията с глупости!! Но и определено не смятам за редно да получавам чужди фактури!!!!
Моля ако някой фактор в Глобул чете тук - да се вземат в ръце и да спрат да хабят хартия залудо!!!!!!!!
Много е трудно да откриеш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма в стаята!
| |
|
Никой оператор не може, а надали желае да върши полицейската работа.
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
Тема
|
Re: Казус
[re: cyg]
|
|
Автор |
Публикувано | 08.03.11 19:54 |
|
Защо? Просто да спрат собствените си писма!!! Аз мога да докажа собственост! Мога да предоставя и декларация че не желая да получавам нищо от тях! Къде тука е полицейското?
Много е трудно да откриеш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма в стаята!
| |
|
По просто е да се обадиш на притежателя на номера според мен.
| |
|
Защо? Какво точно да каже на притежателя на номера?
А ако притежателя на номера иска да прави номер?
Човека е подложен на тормоз от Глобул.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Re: Казус
[re: cyg]
|
|
Автор |
Публикувано | 09.03.11 07:17 |
|
От къде на къде да се обаждам аз???? Като какъв? Помолих ги те да го направят, но ме отсвириха тотално.....
| |
|
Нали не те карат да плащаш тези фактури?
На нашия адрес пък пращат фактури на Мтел, пак за човек, когото не познаваме нито ние, нито някой от комшиите. Инак цялата ни фамилия е на Глобул.
пол - Ж
*Подпис*
| |
|
Е то оставаше и да ме карат да ги плащам!!! Става въпрос за следното: техният клиент не си получава фактурите, харчи се излишна хартия и средства за доставянето и, и ми причиняват неудобства !!!
Само негативи!!!! Да земат да се мръднат малко и да направят нещо по въпроса!!!!
И най дразнещото от всичко е че пратиха при полицията - те не се занимавали с подобни неща!!!!!
| |
|
Какво точно да каже на притежателя на номера?
А може би човека се чуди защо не си получава фактурите. В нашия вход има разбита кутия и пощальоните често оставят там всички писма, на мобилните оператори, на енергото, на банките и т.н.
| |
|
Виж сега. Виждам, че си афектиран и не можеш да осмислиш нещата.
Твоята позиция - получаваш фактури на твоя адрес на някакво си непознато име. Искаш това да спре. Обаждаш се, излагаш си проблема, отказват ти - пращат те в полицията.
Ядосваш се. Защото твоята позиция не е уважена.
А я сега си помисли следното нещо. Как би доказал ти реално, че този човек не живее в апартамента ти. Може би с липса на договор за наем, което е стандарт при 90% от хазяите с цел да не плащат данъци. Докажи на оператора, че този за който съобщаваш че е непознат не е твой прикрит квартирант, с който ти имаш лоши отношения и искаш да му направиш мръсно като заявиш едва ли не услуга от НЕГОВО ИМЕ. Спирането на писмата до заявения адрес е услуга и се прави от титуляра. Когато ти не представляваш титуляра надлежно чрез пълномощно, не можеш да се произнасяш какви услуги ще получава и какви няма. Хартиените фактури са услуга, разговорите също, утре може да поискаш да спреш на човека и телефонията. Това е причината да те отсвирват. Не смяташ ли че са прави? Хайде докажи отсъствие на квартиранти или че не крадеш фактури от пощите с цел да спреш детайлните разпечатки на целия вход! Договорът си има титуляр и с него се разпорежда титуляра който е физическо лице или юридическо лице. Други ФЛ и ЮЛ нямат отношение към ползваните услуги. ТОЧКА.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|