|
Тема
|
Не ми щат парите
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 10.05.10 14:40 |
|
Гледам аз ценовата листа на глобул и в нея има HTC Deisre - цена на апарата 859.90
Отивам аз в офис на Глобул - нямат само апарат, и така няколко офиса. И няколко на Германос, не знам дали има разлика между офис на глобул и на германос, ама поне по табелите - има.
Та - очевидно глобул не ми щат парите.
Иначе много ентусиазирано ми предлагат апарата ама с договор. И ми обясняват как съм щял да спестя поне 100 кинта. А то като видиш в банята 100 кинта на пода не е добре да бързаш да се навеждаш, че може и да си ги отработиш
Bеer? Mоre?
| |
|
Защо HTC -
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
Ако ще да е с таксичка от 5 лева на месец задължително ще искат да ти пробутат карта иначе няма да се навият, много са упорити.
| |
|
Ако ще да е с таксичка от 5 лева на месец...
Tази тарифа май е в немилост. Не се стигна до грубост, но трябваше да проявя твърдост за да преподпиша на тази тарифа. Ако не и трябваше телефон на тъщата нямаше да се разправям и щях да се възползвам от автоматичното преподписване.
За автора на темата, бъди по-настоятелен, не се оставяй да ти се качват на главата, телефонът си струва!
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
Тема
|
Re: Не ми щат парите
[re: cyg]
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 11.05.10 20:32 |
|
Ми обадиха ми се от Плезио та ще се уредя.
Bеer? Mоre?
| |
|
Сонито отпада щото на мен ми трябва за тестове и разработки. Може би Нексуса е алтернатива, ама все пак е по скъп а не виждам да има някакви съществени предимства.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 12.05.10 00:52 |
|
На мен искаха да ми "подаряват" нов самсунг за символичната цена от 5лв., и тъкмо почнах да мисля дали да не го взема за подарък на някой, и така лекичко споменаха че трябвало да подпиша договор
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
georgisd (непознат) |
Публикувано | 30.05.10 21:58 |
|
Няма, какво да се учудвате хората си продават телефона с договор и това е ...
| |
|
В интерес на истината - писах на Глобул и получих отговор - да подам заявка в техен офис именно за апарат без договор и да им оставя телефон за връзка.
Е аз вече си бях купил телефона от Плезио, ама все пак получих читав отговор, което ме кара да мисля че до 10 - 15 години Глобул ще замяза на нормална компания.
Bеer? Mоre?
| |
|
|
|
|