|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Да питам има ли алтернатива за потребителя, след като всички мобилни оператори са некоректни? Или поне - кой оператор лъже най-малко?
| |
|
Вариантът е клиентите да започнат да четат общите условия и договорите си, за да знаят какво са подписали. И тогава операторите изведнъж ще "спрат" да "лъжат" и "крадат" ...
| |
|
Но принципно си поставил въпроса на възможно най-лошото място :)
Think Positive !
| |
|
Ставаш ти оператор.
Или ползваш предплатена карта за кратки мобилни разговори, а за дългите - има един куп IP провайдери. То и те ще те "лъжат" ама ще е на порядък по евтино.
Така ще си спестиш облъчване на мозъка, ако имаш мозък.
Bеer? Mоre?
| |
|
От една страна си прав, но длъжен ли е клиентът пък да проверява постоянно сметката си, като някоя баба на женския пазар, дето всяко циганче й се точи да я преджобва?! Дори да се следи сметката, примерно, аз не мога да броя колко минути говоря и с кой, и после да калкулирам колко минути имам с приятели, колко със станционарни номера и т.н. Аз доскоро не знаех каква ми е месечната такса и тарифния план, какво остава за другото. Факт е , че повечето хора не се занимават с това.
| |
|
Имаш предвид, че с Глобул съм при най-лошите ли ?
| |
|
Аз доскоро не знаех каква ми е месечната такса и тарифния план
Човек трябва добре да познава условията на договорите. Оттам се получават най-често проблеми.
но длъжен ли е клиентът пък да проверява постоянно сметката си
Не длъжен, разбира се. Ако иска обаче да контролира разходите си е желателно да го прави. Евентуални грешки се хващат във фактурата, но по честия контрол също помага. Така например факта, че БТК вземаше неправомерно по 20% при зареждане на предплатени, бе засечен при такива проверки.
Проверката при Глобул става чрез:
*123*2# - за изразходването на включените минути, подробно разделени според вида си
*123*1# - за текуща сметка и минали задължения
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
|
Тъкмо, точно, това имам в предвид.
Think Positive !
| |
|
Без капка съмнение Глобул са най-големите мизерници. Наистина, ако им четеш ВНИМАТЕЛНО общите условия, договорчето, анексите и промените, които обявяват в най-зачуканото място на сайта, проверяваш 10 пъти номерата за намалено таксуване и после осъществяваш текущ контрол дали не са ти сбъркали някоя цифра последващо може и да намериш съвпадение между фактурата и потреблението ти, но не си заслужава.
Мтел може и да са скъпи, може и да надписват тук таме някоя минута, но Глобул намират начин да те изклатят повече. Никога не съм чувай за някой, който е избягал от Глобул и да съжалява за това.
| |
Тема
|
Re: Варианти?
[re: _жOpO]
|
|
Автор |
Coтko (Apple user) |
Публикувано | 19.03.10 07:26 |
|
Именно. Преди време споделих, тук във форума за случка свързана с прехвърляне на номер от Глобул на Прима, изчистени сметки на касата и след няколко месеца - хоп дължите още парички.... Нищо , че вече си прехвърлен в мрежата на новият оператор..
Think Positive !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|