|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Купих го за баба ми
|
|
Автор |
checho () |
Публикувано | 11.03.10 13:24 |
|
http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=2799
За 49.90лв. си го купих апарата без обвързване и си му сложих обикновена карта на Глобул, която до сега беше в една Нокия. Вече баба не се тормози да се учи на GSM-и, а вдига телефона и разговаря. Идеалното решение за възрастни хора според мен.
Редактирано от checho на 11.03.10 13:25.
| |
Тема
|
Re: Купих го за баба ми
[re: checho]
|
|
Автор |
cyg (<>) |
Публикувано | 11.03.10 15:59 |
|
По интересено е дали обратното е възможно - в обикновен GSM да се постави симка за Globul Home.
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
Тема
|
[re: cyg]
|
|
Автор |
checho () |
Публикувано | 11.03.10 16:36 |
|
Що да не може? Просто извън регистрираните граници няма да се обслужва от мрежата. Например ако иска да се обслужва от прекалено далечна базова станция няма да се регистрира.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cyg (<>) |
Публикувано | 11.03.10 18:12 |
|
Що да не може?
Знае ли човек, специално питах в няколко магазина за това, никой не можа да го потвърди.
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 11.03.10 18:31 |
|
Глобул не слагат ли лепенка в/у отвора за "home"-СИМ картата?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fen ® (майстора) |
Публикувано | 11.03.10 19:49 |
|
по принцип може IMSI на картата да се обвързва с IMEI на апарата
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
checho () |
Публикувано | 11.03.10 20:22 |
|
Е, това няма как да ти го кажа. Но и да сложат лепенка какво? Аз си взех телефона на свободна продажба и логично беше без карта.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 11.03.10 20:46 |
|
Питам, защото на моя войсбокс сложиха картата в модема и я запечатаха за да не я вадя и слагам в мобилен. Но пък картите на МТел са с два номера - моб. и фикс. и може би това е причината.
Само нз след 7 месеца, като ми изтече сегашния договор да не се наложи да вземам такава грозотия за тел. апарат - вече и МТел не рекламират фикс. тлф с модем, а с апарат...не ми е за моб. номер, него почти не го ползвам, но модемът ми позволява да си закача един хубав ДЕКТ-Панасоник.
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
checho () |
Публикувано | 11.03.10 21:36 |
|
Глобул предлагат на корпоративни абонати такива устройства, дето влиза SIM карта и излиза порт за линия на обикновен апарат. Но не са приятни откъм цена, ние имаме такива.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 11.03.10 21:51 |
|
Не съм корпоративен клиент, а и моето е безплатно...в смисъл за ползване, иначе си е на оператора...дано не ми го вземат, когато се наложи да си удължа договора и да го сменят с апарат. Дори си мисля, ако се случи, да мигрирам с номера си към Гл...цените са същите, а безплатните - 2,5 пъти повече, тъкмо да вляза в тях с потреблението си и да плащам само таксата
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|