|
Тема
|
измамите в Глобул
|
|
Автор |
kolibra (непознат
) |
Публикувано | 07.01.10 10:10 |
|
Не мога да си прекратя договора в Глобул. Това са пълни измамници. Когато отидеш да прекратиш договора те въртят, връщат по пет пъти само и само да си изпуснеш срока за прекратяване и да ти подновят абонамента автоматично. Изманици с измамници, това не е нормална маркетингова политика, и щом съм решила ще намера начин да се оттърва от вас.
| |
|
Олекна ли ти на душата?
Успех!
Прекомерната употреба на LINUX, води до пристрастяване... към WINDOWS !!!
| |
Тема
|
Re: измамите в Глобул
[re: kolibra]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 07.01.10 21:48 |
|
Аз не рискувах да изпусна срока и направих друго:спрях го още около 11-ия месец и платих нарочно една неустойка за последния месец. Така нямат възможност да лавират в последните дни и да те омотат докато се преподпише автоматично.
| |
|
Хм, за само преди няколко години все още можеше да си спреш картата след изтичане на договора по всяко време. После обаче възприеха челния опит на изпечените измамници от Ментел и ето резултата. Между другото с Ментел имах големи разправии, когато трябваше да си спра картата, в 3 офиса ми казаха 3 различни неща за начина на подаване на това предизвестие и накрая, когатоотидох да го подам, ми казаха - не може. Е тогава вече с много викане и на моменти псуване успях да се отърва от тях и то само с обаждане до оператор.
Жалко е, че потрбителят в Бг е принуден да търпи такива цигански номера, наистина.
| |
|
|
|
|