Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:55 13.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Тема преносимост на номератанови  
Автор ivelinape (непознат )
Публикувано05.11.09 16:23

Здравейте, първо да уточня, че пуснах същия въпрос и в Виваком. Просто се нуждая от информация.
Някой успявал ли е да си вземе сертификат за преносимост на номерата от Глобул. От 5 год. Имаме бизнес група към Глобул и сега искам да се преместим към виваком. Но от глобул ме направиха направо на маймуна . Разкарваха ме от офис във офис докато не вдигнах супер скандал. Сега на 10 като ми излезе последната фактура и я платя уж щели да ми ги дадат тези сертификати. Но аз си мисля, че пак ще ми се правят на интересни и искам да съм подготвена .
Моля ви ако някой е успял да се пребори с глобул да каже какво мога да очаквам.
Много съм разочарована от отношението на Глобул. Очаквах, че след като аз към тях съм била коректна наколко години е редно да ми отговорат със същото отношение. На нали вече не искам да им плащам , дай да ме направят луда калинка.
Благодаря предварително.

Тема Re: преносимост на номератанови [re: ivelinape]  
Автор DTMF (стар клубар)
Публикувано06.11.09 00:02

Прочетете си стария договор и гледайте дали не пише че се преподписва автоматично ако не ги уведомите месец преди изтичане на крайния срок... Напълно е възможно следващия месец да ви кажат че договора се е подновил автоматично понеже не сте ги уведомили и да ви изпързалят.

На тел 1516 трябва да ви дадат код за отказ,запишете си го някъде, а най-добре и целия разговор.

Тема Re: преносимост на номерата [re: DTMF]  
Автор nqkojN (новак)
Публикувано09.12.09 17:26

1. Подава се заявление за пренасяне на номера в настоящия ви оператор;
2. До два дни трябва да ви издадат сертификат;
3. Дължите неустойки до изтичане на срока на договора!!!!
4. Според договора - до един месец преди датата на изтичането му трябва писмено да ги уведомите, че не желаете да се подновява автоматично!!!!!
5. Ако ви откажат да приемат заявление или уведомление под каквато и да е форма или причина - веднага пишете жалба до самия оператор (още в магазина) с копие до КРС - препоръчително-задължително е да посочете, че пращате и копие до КРС

)

Питайте и оператора, при когото искате да отидите.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.