Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:58 09.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Globul Sucksнови  
Автор more!! (ко диря у дира?)
Публикувано08.12.09 09:12

Тема Re: Globul Sucksнови [re: more!!]  
Автор 5rov ()
Публикувано08.12.09 09:37

Не можеш ли да резюмираш в няколко изречения за какво става въпрос, ами ни хвърляш линкове за едно дълго литературно съчинение, с дребен неясен шрифт? Е, няма кой да го прочете...

Тема Re: Globul Sucksнови [re: 5rov]  
Автор Coтko (Apple user)
Публикувано08.12.09 14:38

Е аз го прочетох.

Think Positive !

Тема Re: Globul Sucksнови [re: Coтko]  
Автор himhim (непознат )
Публикувано08.12.09 17:00

и аз го прочетох и мога да кажа че наистина е така. аз чакам вече 10 дни за сертификат за прехвърляне. но явно няма да получа. е тогава си спирам картата.

Тема Re: Globul Sucksнови [re: more!!]  
Автор фeн нa Глoбyл (минаващ)
Публикувано08.12.09 17:20

такива линкова направо ги пропускам

Тема Re: Globul Sucksнови [re: фeн нa Глoбyл]  
Автор amateur2OO7 (непознат)
Публикувано08.12.09 17:48

Аз пък като бивш фен на Глобул ще ви пожелая успех. След като семейството ми бяхме сред първите им клиенти, поради отношението им към нас, миналата година ги напуснах. Не ми се влиза в детайли какви нерегламентирани спънки ми създадоха и какво брутално беше отношението на служителките в офиса.
Преди няколко дни съпругата ми си получи сертификата за прехвърляне, а днес е получила СМС, че договорът и е продължен ?!?

Тема Re: Globul Sucksнови [re: amateur2OO7]  
Автор pegasus® (:))
Публикувано08.12.09 22:18

Аз също съм на мнение че откопчването от Глобул е много трудно и че те ползват всякакви подли действия да спрат изтичането си на абонати, което за тяхно съжаление не е никак малко и то главно към Виваком.

Тема Re: Ясно, искат да се прехвърлят на Виваком [re: 5rov]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано09.12.09 00:21

и от Глобул им правят мръсни номера.
Ясно, че не става дума за обективно оправдани притеснения за събираемостта на последните вземания. От друга страна - в България сме и неплащането на последните сметки преди отказ май не е инцидент.
Все пак, мисля, при дългогодишен лоялен клиент и изряден платец да прояваваш такива рестрикции си е чиста проба злобно безсилие като за последно.

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: Все пакнови [re: pegasus®]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано09.12.09 00:34

ще се включа с личен опит.
Февруари ми изтичаше срока на договора и го прекратих без никакви проблеми.
Не мога да си спомня колко дни ми оставаха, но просто отидох в магазина на Германос, където го бях подписал (заради един телефон, всъщност), казах им, там вече знаеха, че не ползвам картата и е само заради телефона, все пак ми предложиха някои варианти, без излишна натрапчивост. И след това ме свързаха с някаква кака по телефона да й потвърдя, че се отказвам и тя да ми даде код за отказване. Тя самата предложи да ме запознае със..., аз любезно на мига отказах, с мотива, че колегите й от магазина, "сърцати и любезни млади хора", са ме информирали за абсолютно всички чудесни възможности, които стоят пред мен, ако остана абонат, тя каза ок... И ок. :)
Всичко това за 3 мин. Без никакви проблеми.

Та в това отношение личният ми опит е изключително положителен, няма какво да си кривя душата.

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: И сега се сещам,нови [re: pegasus®]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано09.12.09 00:37

всъщност не коментирахме ли точно с тебе преди време опита с отказването от Глобул?

------------------------
Слушай беззвучието...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.