|
Тема
|
изнудване за 1.20 лв.
|
|
Автор |
питaщ (вечно неразбрал) |
Публикувано | 19.10.09 20:28 |
|
От № 500 получавам за пореден път покана да участвам някакъв си ГОЛЯМ КЕШ. Обаждам се на 123 и казвам че не искам да им получавам смотаните реклами. Това не било реклама, тва било игра за коята съм се бил абонирал. Не казвам, не съм се абонирал за нищо. Да казват отсреща, абонирали сте се. И кво питам правим сега като не искам да ме тормозите? Да съм пратил SMS с текст STOP на номер 500. И колко викам ще ми струва това ? 1,20 ми отговарят. Абе вие чувате ли се, как ще ви плащам да се откажа от нещо, което никога не съм искал? Дишахме 15 секунди в слушалката и затворих. По природа съм хрисим човек , мразещ скандалите, обаче утре почвам да им обикалям офисите и да ги нервя. Ееее, гадове мръсни, лотарии ще ми правят някви - "тука има-тука няма"
Спрете Земята.Искам да сляза!
| |
Тема
|
Re: изнудване за 1.20 лв.
[re: питaщ]
|
|
Автор |
cyg (<>) |
Публикувано | 19.10.09 20:52 |
|
...благодарение на Глобул, с подкрепата на Мтел и виваком.
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
Тема
|
[re: cyg]
|
|
Автор |
Coтko (Apple user) |
Публикувано | 19.10.09 21:10 |
|
Пуснал си поне един смс и затова те тормозят. Аз пуснах и също досаждат. Жената не е пускала и няма проблем.
Think Positive !
| |
Тема
|
[re: Coтko]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 20.10.09 01:33 |
|
Не е пускал най вероятно, мен ме спамят на служебния телефон без да съм подписвал или правил каквото и да е.
| |
|
Те тая реклама я пускат с push-sms, не е нужно да "пускаш" смс а просто да натиснеш NEXT или каквото е там за да се абонираш...аз смса от 500 го изтрих без дори да го отварям и нямам проблеми :)
| |
Тема
|
[re: roostercocks]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 21.10.09 23:39 |
|
Няма такова нещо,най обикновен смс си е и изобщо няма некст и подобни автоматични глупости.
Редактирано от DTMF на 21.10.09 23:40.
| |
Тема
|
[re: питaщ]
|
|
Автор |
qwe222 () |
Публикувано | 22.10.09 16:42 |
|
Е лошото е че като пратиш Стоп ще се откажеш от точно тази игра, после ще завалят останалите спамчета ...
| |
|
|
|
|