|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Глобул пак се изложиха!
|
|
Автор |
beagle (the hound dog) |
Публикувано | 06.07.09 22:48 |
|
Гледам днес най-новия план на Глобул, а именно "GLOBUL Smart Plus" и какво виждам: 150 минути към 3 приятели + още 50 за половината от срока на договора за 6.90 лв на месец. И правя следната сметка: майка ми е на план за 5лв на месец със 100 минути към 3 приятели. За още 2 лв съм й взел пакет "Call Friends" с още 100 минути към същите приятели. Сумарно 200 минути за 7 лв. А с новия им план примерно след 6 месеца, ако се подпише едногодишен договор, имаш 150 минути за 6.90лв. Та се питам аз следното: кое е по-добро: 200 минути за 7 лв или 150 минути за 6.90? Ако можете отговорете си сами!
| |
|
К'во ти пука, важното е секс да има.
Прекомерната употреба на LINUX, води до пристрастяване... към WINDOWS !!!
| |
Тема
|
Re: Глобул ...
[re: beagle]
|
|
Автор |
3XXL () |
Публикувано | 07.07.09 09:35 |
|
Вземаш калкулатора и смяташ. в твоя случай 5+2.50лв( не е 2 лв.)=90 лв на година за такса;2400 минути.1мин=0.0375 лв/мин. в другия случай 82.80 за година = 1 мин за 0.0394 лв(2100 мин.). Само ,че забелязвам, тук вече не пишат промо такса 5 лв за периода, ако сключиш договор до хххх дата. а е твърдо 6.90 -т.е. си викаш - е, и да не подновя договора навреме няма да ми начислят 10.80 такса.
В общи линии разнообразието от програми е направено за заблуда на клиента. Сутринта един познат се хвали, че подновил договор и за 5.90 - за 50 минути към глобул, с голяма гордост ,че няма да е ограничен с 3 номера, само ,че му отворих очите ,че става дума за допълнителен абонамент....
Редактирано от 3XXL на 07.07.09 09:36.
| |
Тема
|
Re: Глобул пак се изложиха!
[re: beagle]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 07.07.09 18:44 |
|
Не знам какво друго сте очаквали от глобул Виж ако пуснат 100-те минути до цялата си мрежа за 5лв, щеше да е нещо наистина добро.
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
cyg (<>) |
Публикувано | 07.07.09 20:59 |
|
Нали поне не взимат 20% при всяко зареждане на b-cinect
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pegasus® (:)) |
Публикувано | 07.07.09 22:04 |
|
Те имат 100 мин. към цялата си мрежа, но за 9,90, което пак е добре! Питам се аз, кога МТел ще направят 100 -те мин. към цялата си мрежа поне като Глобул (10лв.) а не както е сега MTel Extra - 100 мин. в цялата мрежа за 15 лв. - безобрезие. Глобул за 15 лв. дават 200 мин. в мрежата си и изобщо плановете им за разговори с цялата им мрежа са много по-разнообразни от тези дървени и немърдащи планове на Мтел!
| |
Тема
|
Re: Глобул ......
|
|
Автор |
3XXL () |
Публикувано | 07.07.09 22:04 |
|
Не знам какво друго сте очаквали от глобул Виж ако пуснат 100-те минути до цялата си мрежа за 5лв, щеше да е нещо наистина добро.
То има такава далавера - за 5.90 с ДДС - 100 мин към всичкото Глобул.
| |
|
Е кажи какъв е пък този план???
| |
Тема
|
[re: pegasus®]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 08.07.09 00:45 |
|
Това ще стане когато им понамалеят абонатите. Като гледам няма да е скоро след като има хора дето се натискат да плащат по 5 лв за 100 минути и да се ограничават само до 3 номера от мрежата
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pegasus® (:)) |
Публикувано | 08.07.09 07:31 |
|
Честно да ти кажа бих захвърлил Мтелската си карта и бих си взел такава на Глобул защото наистина им признавам разнообразието от планове и пакети спрямо МТел. Но какво да направя като всичките ми познати и приятели са на МТел и Вивател!
P.S. Естествено най-доволен съм от Вивател, защото повечето номера в указателя са именно техни и ми е супер изгодно с тях!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|