|
Тема
|
От вчера Глобул са с един абонат по-малко
|
|
Автор |
StefanPan (М&М) |
Публикувано | 12.02.09 20:35 |
|
Но искам да призная едно - прекратяването стана за около 3-5 мин, без никакъв проблем и опит да бъде саботирано. И без да изикват от мен никакво предизвестие.
Признавам - наистина коректно поведение.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
Re: От вчера Глобул са с един абонат по-малко
[re: StefanPan]
|
|
Автор |
pegasus® (:)) |
Публикувано | 12.02.09 20:48 |
|
Браво! Защото моето прекратяване е цяла одисея и още не е приключила...
| |
Тема
|
[re: pegasus®]
|
|
Автор |
StefanPan (М&М) |
Публикувано | 12.02.09 20:54 |
|
Ми не знам да ти кажа. Аз още не съм я проверил картата дали е деактивирана, щото требе да заредя старата пръчка, ама процедурата наистина бе това, което съм описал. Да не би да се дължи на това, че договорът ми изтича на 20-ти този месец?
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pegasus® (:)) |
Публикувано | 12.02.09 21:10 |
|
Най-вероятно е защото ти изтича скоро. Въртяха ме както те си знаят пък и сума ти лъжи изприказваха - за неустойки от 100 лв. и не знам какво си, което изобщо не е вярно, а договора изтича след по-малко от месец.
| |
Тема
|
[re: pegasus®]
|
|
Автор |
StefanPan (М&М) |
Публикувано | 12.02.09 22:55 |
|
е, моята неустойка беше лев и нещо, понеже имах надвнесени два. тоест платих си последната такса, в частта й до края на срока - по-малко от 5 лв.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
Честито че си се откачил, аз за момента ползвам една прима която е с по-тънки разговори от "globul smart" - това което ми предлагат като удължаване на договора гадовете по програмата "заедно", на всичкото отгоре един свестен телефон не дават на нормална цена - или са морално остарели или на свободна продажба са на същата цена, че на всичкото отгоре и кодирани.
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
|
да ти кажа, позагубих поглед върху промоциите, но съм с усещането, че в Германос има доста привлекаелни оферти на доста готини телефони. Не съм си играл да сравнявам с Мтел и Вивател, но на мястото, където живея, най-приятният магазин е именно на Германос и мятам по едно око отвреме навреме там.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтaниcлaв! (Stasi) |
Публикувано | 18.02.09 16:22 |
|
В годините, когато използвахме услугите на М-Тел, бях много скептично настроен към Глобул. В послествие преминахме към Вивател - операторът, към когото дори и не предполагах, че можем да се присъединим. Това сега са двата оператора - Глобул и Вивател. Доволни сме от обслужването. Никой не ни е лъгал нито като ФЛ, нито като ЮЛ. Дори съм на мнение, че повечето от темите са чиста провокация - такива абсурди чета, че чак не вярвам да са възможни.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
koзaтa (блееща) |
Публикувано | 03.04.09 17:53 |
|
И не пренесе номера към предплатен в Ментел?
| |
|
И то на предплатен. И то в ментела?
Че за чий крив фуй ми е?
Картата стоя у стария телефон, дето го ползвах за будилник. Ма понеже батерията му беше сдухана, ми писна да го зареждам всеки ден, по едно време го оставих включен постоянно у контакта, ма един път контакта ми требеше и така оставих телефончето с картата да почиват в мир.
А ако ше вземам предплатена, то друга, освен Опата с паричните бонуси, нема - 26 и по-малко ст. към всички оператори е без никаква конкуренция и прави несъществуващи всички други варианти.
Всъщност дилемата ми е дали да качвам вноската на 80 лв., че ето са последната ми сметка стигна 85, понеже доста повъртях тоя месец, па и откато измениха групата от "всички в БГ" на "всички по цел свет" сериозно се замислям да напрая включените минути от 3 часа на 7 часа. Ма ше вида как ше бъда следващия месец и тогава.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
|
|
|