|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Кога ще намалят цените?
|
|
Автор |
Дpeбeн Tapиkaт (непознат) |
Публикувано | 30.10.08 15:50 |
|
Очаквам в началото на декември както ГлоБул, така и Мтел да намалят цените на разговорите, предвид офертите на 24 часа и Труд и на Петрол. Не бих се вързал на план с 15 лева такса, а минутата да ми е по-скъпа отколкото на предплатена карта, губи се логиката. И искрено се надявам вече да престанат да ни предлагат старите планове със старите цени пък с нови имена и преизчисления, които уж са по-изгодни, а като теглиш чертата най-отдолу и излиза същото. Писна ми от евтини тарикатлъци.
Пуснал съм темата в раздела на ГлоБул, но тези думи важат и за трите мобилни оператора.
| |
|
Резонен въпрос! Докато се намери истински отговор на него, аз реших да се разделя с мтел и глобул, като си спра и двете карти. Вече направих това и в момента ползвам предплатен пакет на Вивател, цената на минута към всички мрежи при който, с включени всички бонуси, излиза около 16 ст. Това при таксуване 30 сек, естествено, и без да споменавам 200-та смс-а към всички мрежи.
Понеже знам, че мен като потребител никой не ме *бава, това е моята форма на протест - няма да сключа договор с никой оператор, докато цените не започнат да ме удовлетворяват.
| |
Тема
|
Re: Кога ще намалят цените?
[re: rudolf_1]
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 30.10.08 19:55 |
|
С най малкия бонус мания цената е 26 ст към всички, как ги докара до 16 ст?
Иначе правилен избор))
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
rudolf_1 (непознат
) |
Публикувано | 30.10.08 21:36 |
|
МИ няколко трудолюбиви пчелички ми носят бонуси като си плащат телефоните :) Много познати ползват АДСЛ, а никой няма предплатена карта на Вивател :)))
| |
Тема
|
[re: rudolf_1]
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 31.10.08 00:46 |
|
И мен ме зареждат,да са живи и здрави непросветените))
| |
|
"Писна ми от евтини тарикатлъци."
Вземи се гръмни тогава.
Прекомерната употреба на LINUX, води до пристрастяване... към WINDOWS !!!
| |
|
я kaжи ква е таа далавера, че нещо не мога да я разпозная?
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
[re: StefanPan]
|
|
Автор |
5rov () |
Публикувано | 04.11.08 20:22 |
|
| |
|
а то няма да дойде. Още ли си закачен за този глобул? вече може да си вземеш старият номер 098 ьььььь и да си говориш от друг оператор!
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
MoPcKu (известен) |
Публикувано | 29.12.08 11:37 |
|
е как бе?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|