|
Тема
|
BlackBerry 8320
|
|
Автор |
Cтaниcлaв! (Stasi) |
Публикувано | 17.11.08 11:36 |
|
Може ли някой да ми помогне с настройките на браузъра?
Свързва се с безжичната мрежа в офиса и у нас, но нищо не мога да заредя
А Глобул казват, че такива настройки нямат Ужас
Редактирано от Cтaниcлaв! на 17.11.08 11:44.
| |
|
Май се оправих, но страниците вървят доста бавно през wifi. Дали нещо допълнително не трябва да се пипне?
Не ми се зареждат и месинджърите - icq, aol и пр. При по-старите версии на BB имаше допълнителна опция, която разрешаваше на един или друг чат софтуер да използва някаква конекция. При този модел не виждам нищо подобно. Значи би трябвало да се свързва...
| |
|
А този телефон откъде си го купил, защото не се продава от Глобул?
Какво точно се случва с браузъра? Нормално е да са ти казали от Глобул, че няма настройки за браузър. По принцип няма какво да настройваш на блекбъри браузъра, освен типа услуга, която използва (Blackberry, Hotspot или MyGlobul). Нали знаеш, че за да ползваш блекбъри в мрежата на оператор, трябва или да си абониран при него.
| |
|
просто искам да си използвам wi-fi-то..
него го оправих, макар и да няма кирилица на страниците - това не е проблем, защото не смятам да отварям каквито и да било сайтове..
месинджърите не мога да подкарам
Телефонът не е купен от Глобул и не смятам да използвам услугата ББ. Телефонът ми е слабост (вече 3-ти подред) по други критерии и показатели.
| |
|
Кирилицата може да я оправиш с Encoding опциите.
Връзката на приложенията минава през Blackberry сървърите, поне за моделите на BB, които познавам. И както писах, за да се свържеш към сървъра на ББ ти е необходим някакъв(Wi-Fi или GPRS) Интернет и абонамент за услугата. Даже, ако си ползвал ББ, сигурно си забелязал един особен начин на синхронизация на тези приложения с телефона ти .
| |
|
Трябва значи да поразгледам отново настройките...
Никога не съм синхронизирал телефона си... Само телефонния бележник - правих му бързи back-up копия
| |
|
С какво отваряш страниците с експлорер ли? Пробвай с опера...
| |
|
Отварям ги с вграден браузър в телефона. Не знам какъв е.
Но кирилицата така и не я оправих
| |
|
|
|
|