|
Тема
|
Ще ни върнат ли парите?
|
|
Автор |
6a6ma (непознат) |
Публикувано | 01.12.08 21:57 |
|
Викторина - без награди
1 . - Това означава ли, че играта трябва да бъде спряна според Глобул?
2. - дотук обаче още има линк от сайта на Глобул - това означава ли, че не ги е_е щото са велики и могат да ни пецкат?
3. Ще ни върнат ли парите или ще ни резгат още?
Възможни отговори:
1 - а) НЕ б) не мога да преценя щото пиша sms за 100 на 100, в) съвсем не
2 - а) Ко е туй линк?, б) админа са напи, в )ич не ни дреме на гръцките пат_и
3 - а) Кои пари точно?, б)ъ-ъъъ не си спомняме за никакви пари, в) шъ ви пецкаме, шъ ви пецкаме
Чл.34
ал(6) (Изм. - ДВ, бр. 9 от 2003 г.) Забранява се извършването на продажба, когато заедно с нея се предлага или обещава нещо, чието получаване зависи от: решаване на задачи, ребуси, въпроси, гатанки; събиране на серия от купони и други подобни; разиграване на игри с парични или предметни награди, чиято стойност значително надвишава цената на продаваната стока или услуга.
Целия ЗЗК тук
Като се повъртиш малко и видиш, че гъза ти е отзад, ще си седнеш на него.Редактирано от 6a6ma на 01.12.08 22:04.
| |
Тема
|
Re: Ще ни върнат ли парите?
[re: 6a6ma]
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 02.12.08 01:42 |
|
Парите ще ги върнат на всички, на 32-ри януари
| |
|
Не мога да схвана как може да има още балъци в нашата държава.
Единственото ми утешение е че по света има и по големи балъци.
Bеer? Mоre?
| |
|
ги дават как спечелили мерцедесите. щом може да се случи на тях, що да не ми се случи и на мене?
утре отивам да се запиша абонат на глобул.?
оф, забравих, че вече съм им абонат. заради отстъпката за телефона в Германос. само, къде ли съм захвърлил картата. дали да не се обадя, да искам нова - мерцедеса си е мерцедес.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
6a6ma (непознат) |
Публикувано | 03.12.08 23:22 |
|
Гл`ейте к`ъв та_ак. След като КЗК ги глоби и КЗП ги накара да спрат рекламния телевизионен спот - , пичовете от Глобул си праскат прессъобщение в сайта, че са раздали "ПЪРВИТЕ 21 MERCEDES А150 ОТ SMS ПРОМОЦИЯТА „100 НА 100”" - , където се казва на ясен български език "SMS-промоцията на GLOBUL „100 на 100” стартира на 6 октомври и ще раздаде 100 автомобила Mercedes-Benz до 31 декември 2008 г. Всеки ден от периода на промоцията, един участник, определен със случайно теглене, печели лек автомобил Mercedes-Benz A-class, същата награда получава и участникът, събрал най-много точки всяка седмица.
На 1 януари 2009 г., със случайно теглене сред всички участници в промоцията „100 на 100” ще бъде определен и получателят на Голямата награда - Mercedes-Benz GLK280. "
С други думи тия двете комисии са никой и да си гледат куфарната търговия, вместо да се занимават с Глобул.
Аз ако съм на мястото на тия и на тия ще си скъсам дипломата, ще я стъпча и ще я изям. Господата държавни чиновници освен от пари под масата и пощипване на колежки в кафенетата, от друго не разбират. хахахахахахахахахахахах
Като се повъртиш малко и видиш, че гъза ти е отзад, ще си седнеш на него.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 04.12.08 17:50 |
|
Ти не знаеш ли, че в Бг комисия се прави с 2 основни цели:
1. Да се замаже някакъв гаф на когото трябва.
2. Да се наблъскат заслужили другари и родата на по-заслужили другари.
И после всяка комисия почва - Пречат ни, Не е от нашата компетентност, Ръцете ни са вързани, Несъвършена нормативна уредба, Но всеки месец си вземат тлъстите заплати и така с години. След избори се сменят заслужилите другари и родата, но само толкова.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
6a6ma (непознат) |
Публикувано | 09.12.08 15:18 |
|
Охо-оо-о, ама погледнете тук (Решение № 1066/2008 г.). Оказва се, че пичовете от БТК са наклепали Глобул за играта. Става още по-интересно. Готиното е, че БТК е най-наказваната за нелоялна конкуренция и монопол фирма в България, а пък клепа яко. Хахахахахахахаха. Голям майтап.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
6a6ma (новак) |
Публикувано | 15.12.08 19:31 |
|
Ама аз на тия от КЗП нали им казах да си се занимават с куфарна търговия. Какъв е тоя зор пак да глобяват Глобул
| |
|
|
|
|