Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:52 08.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Тема Ще ни върнат ли парите?нови  
Автор 6a6ma (непознат)
Публикувано01.12.08 21:57

Викторина - без награди

1 . - Това означава ли, че играта трябва да бъде спряна според Глобул?

2. - дотук обаче още има линк от сайта на Глобул - това означава ли, че не ги е_е щото са велики и могат да ни пецкат?

3. Ще ни върнат ли парите или ще ни резгат още?

Възможни отговори:

1 - а) НЕ б) не мога да преценя щото пиша sms за 100 на 100, в) съвсем не

2 - а) Ко е туй линк?, б) админа са напи, в )ич не ни дреме на гръцките пат_и

3 - а) Кои пари точно?, б)ъ-ъъъ не си спомняме за никакви пари, в) шъ ви пецкаме, шъ ви пецкаме

Чл.34
ал(6) (Изм. - ДВ, бр. 9 от 2003 г.) Забранява се извършването на продажба, когато заедно с нея се предлага или обещава нещо, чието получаване зависи от: решаване на задачи, ребуси, въпроси, гатанки; събиране на серия от купони и други подобни; разиграване на игри с парични или предметни награди, чиято стойност значително надвишава цената на продаваната стока или услуга.

Целия ЗЗК тук

Като се повъртиш малко и видиш, че гъза ти е отзад, ще си седнеш на него.

Редактирано от 6a6ma на 01.12.08 22:04.

Тема Re: Ще ни върнат ли парите?нови [re: 6a6ma]  
Автор DTMF (ветеран)
Публикувано02.12.08 01:42

Парите ще ги върнат на всички, на 32-ри януари

Тема Защо да ги връщат?нови [re: 6a6ma]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано02.12.08 20:42

Не мога да схвана как може да има още балъци в нашата държава.
Единственото ми утешение е че по света има и по големи балъци.

Bеer? Mоre?

Тема Re: ма как бе, налинови [re: bira_more]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано02.12.08 21:10

ги дават как спечелили мерцедесите. щом може да се случи на тях, що да не ми се случи и на мене?
утре отивам да се запиша абонат на глобул.?

оф, забравих, че вече съм им абонат. заради отстъпката за телефона в Германос. само, къде ли съм захвърлил картата. дали да не се обадя, да искам нова - мерцедеса си е мерцедес.

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: Ще ни върнат ли парите? [re: 6a6ma]  
Автор 6a6ma (непознат)
Публикувано03.12.08 23:22

Гл`ейте к`ъв та_ак. След като КЗК ги глоби

и КЗП ги накара да спрат рекламния телевизионен спот - , пичовете от Глобул си праскат прессъобщение в сайта, че са раздали "ПЪРВИТЕ 21 MERCEDES А150 ОТ SMS ПРОМОЦИЯТА „100 НА 100”" - , където се казва на ясен български език "SMS-промоцията на GLOBUL „100 на 100” стартира на 6 октомври и ще раздаде 100 автомобила Mercedes-Benz до 31 декември 2008 г. Всеки ден от периода на промоцията, един участник, определен със случайно теглене, печели лек автомобил Mercedes-Benz A-class, същата награда получава и участникът, събрал най-много точки всяка седмица.
На 1 януари 2009 г., със случайно теглене сред всички участници в промоцията „100 на 100” ще бъде определен и получателят на Голямата награда - Mercedes-Benz GLK280. "

С други думи тия двете комисии са никой и да си гледат куфарната търговия, вместо да се занимават с Глобул.
Аз ако съм на мястото на тия и на тия ще си скъсам дипломата, ще я стъпча и ще я изям. Господата държавни чиновници освен от пари под масата и пощипване на колежки в кафенетата, от друго не разбират. хахахахахахахахахахахах

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано04.12.08 17:50

Ти не знаеш ли, че в Бг комисия се прави с 2 основни цели:
1. Да се замаже някакъв гаф на когото трябва.
2. Да се наблъскат заслужили другари и родата на по-заслужили другари.
И после всяка комисия почва - Пречат ни, Не е от нашата компетентност, Ръцете ни са вързани, Несъвършена нормативна уредба, Но всеки месец си вземат тлъстите заплати и така с години. След избори се сменят заслужилите другари и родата, но само толкова.

Автор 6a6ma (непознат)
Публикувано09.12.08 15:18

Охо-оо-о

, ама погледнете тук (Решение № 1066/2008 г.). Оказва се, че пичовете от БТК са наклепали Глобул за играта. Става още по-интересно. Готиното е, че БТК е най-наказваната за нелоялна конкуренция и монопол фирма в България, а пък клепа яко. Хахахахахахахаха. Голям майтап.

Автор 6a6ma (новак)
Публикувано15.12.08 19:31

Ама аз на тия от КЗП нали им казах да си се занимават с куфарна търговия. Какъв е тоя зор пак да глобяват Глобул

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.