|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Германос
|
|
Автор |
StefanPan (М&М) |
Публикувано | 06.08.08 09:09 |
|
имате ли представа как им работи сервизното обслужване.
като цяло ме кефят като магазини, но ми се наложи да си оставя телефона (в гаранция) за поправка и имам въпрос към имащите опит - за колко време обикновено извършват ремонта.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
от Пловдивски офис се праща в София... Отнема около месец. Заменят с някаква чернобяла радиостанция Бош и защото това им бил оборотния телефон. Изпатено с Нокия Н93. Никога Германос !
Think Positive !
| |
|
В София ремонта отнема минимум седмица.
Оборотните телефони са такива, че те е срам да ги ползваш.
Резултата от ремонта е въпрос на късмет. След третото посещение на сервиза телефона се ремонтира реално.
Спомените ми са от преди две години. От тогава избягвам Германос.
| |
|
телефона си го оставих в офис в малък, затънтен град. това беше във вторник. днес ми се обадиха да отида да си го взема, че е готов. имах проблем със чувствителни клавиши. казаха ми че са му сменили целият панел и не знам какво там още. абсолютно безплатно (в гаранция е все пак). макар, че имах някакви съмнения да ми правят врътки, понеже дисплеят се беше ожулил много грозно (самият аз не разбрах как - къткам си го телефона иначе).
та след обяд ще ходя да си го взема, ще видя реално за какво иде реч.
а, една подробност - към момента нямаха оборотен и с известна конфузия ме попитаха имам ли какво да ползвам. аз така или иначе имах намерение да си ползвам стария, който ми стои за будилник, та въобще не мислех и да вземам някакви непознати оборотни пръчки.
ще видя реално какъв е резултата, но съм готов да кажа предварително:
Германос? - евалла.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
Всички телефони се изпращат в съответният фирмен сервиз на мараката телефон. Най-много се бавят Нокиите, понякога повече от месец, заради Алфакопи - сервизът на Нокия. Проблемът не е нито в Германос, нито в Глобул. същите ядове имат и в Хенди. Проблемът е в оторизираните сервизи. Моторолите и Сониериксоните се отсервизират за около седмица, но прехвалените Нокии се бавят повече...
| |
|
Не съм съгласен. Купил съм два телефона от Мтел (Нокия) които бяха отремонтирани на място в сервизите на Мтел за около час и половина всеки път ! Първия път подмениха VGA камерката за videocall, а във втория случай преинсталираха софтуера.
Think Positive !
| |
Тема
|
Re: Германос
[re: Coтko]
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 13.08.08 23:10 |
|
Пък аз просто не купувам бъгави телефони))) СЕ-то ми от германос втора година не е мръднал
| |
|
Не виждам с кое не си съгласен...
Ти говориш за телефони от Мтел, които имат собствен сервиз. Аз отговарям как стоят нещата в Германос, което не е Мтел, май има разлика си мисля... или бъркам, а...
| |
|
Всички телефони се изпращат в съответният фирмен сервиз на мараката телефон.
С това !
Think Positive !
| |
|
се оказа малко не толкова чуден.
след като си взех телефона, се оказа, че бутонът за звука не бачка. след връщането от сервиза. а вече бях подписал някакъв протокол, че съм получил телефона в пълна изправност.
както и да е, оказа се, това не е фатално. приеха телефона повторно, но този път го задържаха 9 дена.
до момента няма никакви проблеми.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|