Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 14.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Германоснови  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано06.08.08 09:09

имате ли представа как им работи сервизното обслужване.

като цяло ме кефят като магазини, но ми се наложи да си оставя телефона (в гаранция) за поправка и имам въпрос към имащите опит - за колко време обикновено извършват ремонта.

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: Германоснови [re: StefanPan]  
Автор Coтko (Apple user)
Публикувано06.08.08 18:18

от Пловдивски офис се праща в София... Отнема около месец. Заменят с някаква чернобяла радиостанция Бош и защото това им бил оборотния телефон. Изпатено с Нокия Н93. Никога Германос !

Think Positive !

Автор нaблюдaвaщ ()
Публикувано06.08.08 21:18

В София ремонта отнема минимум седмица.
Оборотните телефони са такива, че те е срам да ги ползваш.
Резултата от ремонта е въпрос на късмет. След третото посещение на сервиза телефона се ремонтира реално.

Спомените ми са от преди две години. От тогава избягвам Германос.

Тема Re: чуден резултатнови [re: StefanPan]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано09.08.08 13:05

телефона си го оставих в офис в малък, затънтен град. това беше във вторник. днес ми се обадиха да отида да си го взема, че е готов. имах проблем със чувствителни клавиши. казаха ми че са му сменили целият панел и не знам какво там още. абсолютно безплатно (в гаранция е все пак). макар, че имах някакви съмнения да ми правят врътки, понеже дисплеят се беше ожулил много грозно (самият аз не разбрах как - къткам си го телефона иначе).

та след обяд ще ходя да си го взема, ще видя реално за какво иде реч.

а, една подробност - към момента нямаха оборотен и с известна конфузия ме попитаха имам ли какво да ползвам. аз така или иначе имах намерение да си ползвам стария, който ми стои за будилник, та въобще не мислех и да вземам някакви непознати оборотни пръчки.

ще видя реално какъв е резултата, но съм готов да кажа предварително:

Германос? - евалла.

------------------------
Слушай беззвучието...

Автор PeterP@n (Master)
Публикувано12.08.08 21:55

Всички телефони се изпращат в съответният фирмен сервиз на мараката телефон. Най-много се бавят Нокиите, понякога повече от месец, заради Алфакопи - сервизът на Нокия. Проблемът не е нито в Германос, нито в Глобул. същите ядове имат и в Хенди. Проблемът е в оторизираните сервизи. Моторолите и Сониериксоните се отсервизират за около седмица, но прехвалените Нокии се бавят повече...

Тема Re: Германоснови [re: PeterP@n]  
Автор Coтko (Apple user)
Публикувано12.08.08 22:26

Не съм съгласен. Купил съм два телефона от Мтел (Нокия) които бяха отремонтирани на място в сервизите на Мтел за около час и половина всеки път ! Първия път подмениха VGA камерката за videocall, а във втория случай преинсталираха софтуера.

Think Positive !

Тема Re: Германоснови [re: Coтko]  
Автор DTMF (ветеран)
Публикувано13.08.08 23:10

Пък аз просто не купувам бъгави телефони))) СЕ-то ми от германос втора година не е мръднал

Тема Re: Германос [re: Coтko]  
Автор PeterP@n (Master)
Публикувано23.08.08 19:42

Не виждам с кое не си съгласен...
Ти говориш за телефони от Мтел, които имат собствен сервиз. Аз отговарям как стоят нещата в Германос, което не е Мтел, май има разлика си мисля... или бъркам, а...

Тема Re: Германоснови [re: PeterP@n]  
Автор Coтko (Apple user)
Публикувано23.08.08 21:09

Всички телефони се изпращат в съответният фирмен сервиз на мараката телефон.

С това !

Think Positive !

Тема Re: чудният резултатнови [re: StefanPan]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано24.08.08 13:47

се оказа малко не толкова чуден.
след като си взех телефона, се оказа, че бутонът за звука не бачка. след връщането от сервиза.

а вече бях подписал някакъв протокол, че съм получил телефона в пълна изправност.
както и да е, оказа се, това не е фатално. приеха телефона повторно, но този път го задържаха 9 дена.
до момента няма никакви проблеми.

------------------------
Слушай беззвучието...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.