|
Тема
|
Дайте съвет
|
|
Автор |
ruma (непознат
) |
Публикувано | 07.08.08 18:27 |
|
Моля ви,дайте ми съвет как да постъпя с предплатена карта на Глобул?Имам в нея натрупани 50 лв,само презареждам,а почти не я ползвам.Мога ли да я прехвърля на друг оператор или какво мога да направя друго,за да не изгубя парите си.Иначе ползвам другите 2 оператора по-често.
| |
Тема
|
Re: Дайте съвет
[re: ruma]
|
|
Автор |
Koзaтa (блееща) |
Публикувано | 08.08.08 09:59 |
|
предполагам нямаш кола иначе може да я изпаркираш в синя зона. Друг вариант не мога да ти дам. Глобул и услугите му за съжаление не стават вече почти за нищо. Ако не искаш да губиш номера седи на бкънект но дай още 15 лв за да я продължиш 1 година. Така до другия август няма кво да я мислиш! Прехвърлянтото на номера ще доведе до загуба на натрупаната стойност на ваучера.
| |
Тема
|
Re: Дайте съвет
[re: ruma]
|
|
Автор |
PeterPan. (стар познайник) |
Публикувано | 09.08.08 01:21 |
|
Ако държиш да запазиш номера и не харесваш услугите на Глобул, можеш да преминеш на друг оператор, но ще загубиш тези 50 лева. Може да прехвърлиш преди това заредените пари на друга предплатена карта (става с обаждане на 123, но се заплаща 4,80 лв).
| |
|
не съм фен на глобул, ама им признавам амбицията да станат водещи по третото и половина поколение, които на този етап са осъществени, съдейки по картата, която дават (спрямо другите оператори де).
иначе третото поколение ми трябва, като съм в некое затънтено село да си нетвам. та най-много ще ги призная, като покритието се изравни с това на второто. не че ще им стана абонат, но тва е друг въпрос.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
вярваш ли че в затънтеното село ще имаш 3Г за интернет? По вероятно е да успешш с ЕДГЕ-то на вивател
| |
|
да ти кажа, вервам го, но след няколко години, когато технологията се масовизира и поевтинее.
малка преебавка си докарах с К770-то, щото нема едге.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
|
|
|