|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
frog = глобулски вивател
|
|
Автор |
Дpeбeн Tapиkaт (непознат) |
Публикувано | 19.07.08 10:31 |
|
Какво представлява frog - хиляди минути за жълти стотинки, само дето няма с кого да ги изговориш.
| |
|
От скоро повечето тарифни планове на Вивател, ГОВОРЯТ БЕЗПЛАТНО и в МРЕЖАТА на ФИРМАТА МАЙКА т.е. стационарните телефонни номера към БТК. което прави около 8 000 000 - няма с кого да ги изговориш. Така че не стравнявай така тъпо фрог с вивател. Ако ми посочиш един офис без номер от мрежата на бтк ще те черпя! Дори и с глобул може да си говориш безплатно - 02- 942 8000
| |
|
Някои хора са толкова малоумни и отритнати, че явно цял живот няма да има с кого да си говорят (освен със себе си).
Карма.
Прекомерната употреба на LINUX, води до пристрастяване... към WINDOWS !!! Редактирано от Schizo Deluxe на 19.07.08 12:02.
| |
|
Дааа, момчето има някакъв проблем. Няма с кого да си говори и набедява упорито Вивател за този свой сериозен проблем. Явно лимита за безплатни квалифицирани консултации по линия на здравната каса за пореден месец е изчерпан и отново архиврагът Вивател е под обстрел.
Но не е съвсем безнадеждно положението - поне е останала някаква дребна връзка с реалността - вече не плюе и храчи срещу покритието.
| |
|
То сега явно FROG е на мушката за обстрел. Дребна душица - и да го съжаляваш, не помага.
Но какво пък - човечецът е толкова загрижен как (и има ли с кого) да разговарят другите, че чак самият той се е жертвал да не говори, за да не натоварва линиите.
Прекомерната употреба на LINUX, води до пристрастяване... към WINDOWS !!! Редактирано от Schizo Deluxe на 19.07.08 12:17.
| |
|
нещо не си познал, фрог е 9 ст до номерата от фрог, а бонуси безкрай е 4 ст/мин до целия оператор, и 50 безплатни минути до чуждите оператори
Че нямаш познати и на двете мрежи си е твои проблем
Редактирано от DTMF на 19.07.08 14:03.
| |
|
гледам новия им предплатен пакет опа - цена на минута 34 стотинки, а с бонусите от ваучерите пада под 25 стотинки с таксуване 30/1
тъкмо се наканих да си го купя и се оказа че цената важи към всички - за какво са ми - аз говоря само със себе си и с гласовете в главата ми - те ясно ми казват че вивател са буклуци
фрог са същата работа
| |
Тема
|
Re: малко не си се изказал като хората
[re: Koзaтa]
|
|
Автор |
Ritter (нов) |
Публикувано | 19.07.08 21:24 |
|
Едно доуточнение само, стационарните абонати на БТК в цялата страна са към 300 000- затова и има такава промоция на Вивател - защото стационарките вече са голяма рядкост - главно се ползват от фирми, но и те масово минават към алтернативните оператори.
Редактирано от Ritter на 19.07.08 21:25.
| |
Тема
|
в голяма грешка си! само в един малък град са 3G
[re: Ritter]
|
|
Автор |
лиcтo-пaTka (И) |
Публикувано | 25.07.08 11:52 |
|
Или да кажем в част от един софийски квартал като Младост 1А например може и да са "300 000". Сметни сам колко поста подържа "новата младоска центраа - 886 хх хх. така че изречението:
"Едно доуточнение само, стационарните абонати на БТК в цялата страна са към 300 000" е много некоректно. Например в Град. Сопот, във ВМЗ, има учрезденска тел. централа +359 3134 711 хх хх
Само нейните "абонати на бТК" са възможни ~ 10 000. Като прибавиш и целия град - етото ти ги въпросните 3G абоната, дето според тебе са в цялата страна.
Така че помисли преди да пишеш цифри!
| |
Тема
|
Re: в голяма грешка си! само в един малък град са 3G
[re: лиcтo-пaTka]
|
|
Автор |
cyg (<>) |
Публикувано | 25.07.08 14:11 |
|
Безсмислени сметки, не става въпрос за капацитета на мрежата, а за броя на абонатите. Не ми се търси точната цифра, но бяха над 3 мил. Може би в предишния пост е изпусната една нула.
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|