|
Тема
|
Прромоций
|
|
Автор |
фeн (запознат) |
Публикувано | 24.05.08 14:04 |
|
Да'ге в промоцийте:( отивам им в офиса (на globul) и искам еди к'ъв си телефон дето е включен там,но изненада-няма го в наличност
И какво остава да чакаме догодина до като се появи в"наличност?"
| |
|
Абе защо от януари досега няма бикънект промоции...готини очила пускаха навремето, а летният сезон пристигна...
Колкото до промоционалните телефони - почваш да въртиш на всичките им магазини, докато намериш къде има това, което търсиш (за жалост). Колкото до това кога ще има нещо някъде в наличност - бях се интересувала от един телефон в магазин на "Графа" - казаха ми да отида в еди кой си ден, щели да получат. Отивам в деня - трънки...били забравили.
Редактирано от insightflow на 24.05.08 15:13.
| |
|
"Абе защо от януари досега няма бикънект промоции...готини очила пускаха навремето, а летният сезон пристигна..."
Аз като гледам от януари не само че няма промоции на би-кънект, камо ли предметни подаръци, но и Мтел вече не предлагат някакви предмети със СИМ картите а само промоции свързани с по добри условия за говорене - като мин., по-ниски цени и т.н. И добре че е така - хората трябва да купуват предплатените карти за да ги ползват изгодно, а не заради някакъв предмет който върви с картата.
| |
|
Че е така - така е, просто бях свикнала да си пазарувам предмети от Глобул. Хич не им бяха лоши офертите! А картите така или иначе се изговаряха. Пък и няма лошо хем да падат цените, хем повече минути, хем подаръци да има. Явно обаче таргетът сега са абонатите, предплатените потребители не представляват интерес.
| |
|
Еми крайно време е хората,които ГОВОРЯТ да станат таргета. Аман от рекламни якета, надуваеми фотьойли и калпави бинокли
О,неразумни...ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!!!
| |
|
Двете не се взаимоизключват. Месечната ми сметка е между 40 и 120 лева, абонат съм от съществуването на Глобул, освен това си купувам повечето им промоционални бикънекти. Доволна съм - къде ще си вземеш яке за 15 лева или очила със защита за 20. Картите след изговарянето им не изхвърлям, а подарявам - даже в момента имам една.
| |
|
|
|
|