|
Тема
|
Браво на Глобул!
|
|
Автор |
Boдeндyx® (Народен будител) |
Публикувано | 07.02.08 20:00 |
|
Тези дни попаднах на тази оферта:
Това се казва наистина добра промоция и май ще се възползвам от възможността да чета "Макс" шест месеца безплатно, да имам нов телефон на наистина добра цена, сто минути месечно до трима приятели от "Глобул" за 5 лв. и да пращам безплатни смс-и до "Глобул" от интернет
Браво на "Глобул" - да се надяваме, че това е само началото на приятните изненади!
| |
Тема
|
Re: Браво на Глобул!
[re: Boдeндyx®]
|
|
Автор | Hиcтeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.02.08 21:31 |
|
Какво разправяш цената поне на мъжкия телефон е "страшно" изгодна - същата като на почти всеки друг магазин.Добре,че има промоция,че иначе 100лв отгоре им искат сигурно ..
| |
Тема
|
[re: Hиcтeл]
|
|
Автор |
Публикувано | 19.02.08 18:27 |
|
Приятелю, "СЕ К 550" без договор в Пловдив под 280 - 290 лв. не може да го намериш. А "Глобул" го предлагаха в рамките на тази промоция за 249 лв. плюс 6-месечен абонамент за "Макс". А в "Германос" предлагат най-добрия музикален телефон - "Нокия 6233" за 269 лв. с договор и 359 лв. без договор - наистина уникална цена за България!
| |
|
и това предложение е добро за биканекти даваш 2 лева получаваш 15 минути http://www.globul.bg/bg/service.html?id=442
| |
Тема
|
[re: LSASS]
|
|
Автор |
Публикувано | 19.02.08 21:07 |
|
Има и по-добро - за 2 лв. 100 минути до един номер от мрежата на "Глобул", при това за един месец, а не до 23.59 ч. в деня, в който си "платил" минутите.
Имам малко такива бикънекти - "Фриендс 100", само за 50 лв. може да имаш една такава уникална карта!
| |
Тема
|
[re: Boдeндyx®]
|
|
Автор | onzi (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.02.08 20:25 |
|
Ха, ти не беше ли пича, дето се пънеше, че винаги можеш да тръшнеш 1000 кинта за телефон?
И сега ми цвилиш щастлив, че си набарял евтинко телефон модел 2006 г.?????
Да та ...у пича
| |
|
|
|
|