|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
И тази година нищо
|
|
| Автор | :) (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.12.07 10:07 |
|
|
И тази година няма да дочакаме никакъв новогодишен гювеч от оператора Глобул - както всяка друга година :) Дори измамниците от Ментел поотхлабиха примката в някои отношения, при Глобул, както винаги - нищо. Честито на спечелилите!
| |
|
Тема
|
Re: И тази година нищо
[re: :)]
|
|
| Автор | Mинaвaщ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.12.07 11:11 |
|
|
Мдаа - честито!
И на идея си нямаш колко се радвам, че се махнах от тея гърци!
| |
|
Тема
|
[re: Mинaвaщ]
|
|
| Автор | Cилвия (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.12.07 20:48 |
|
|
Е стгиа ,де! Най-доброто предстои! Все пак,предстои! Който му се чака!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | :) (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.12.07 09:27 |
|
|
А, май трябва да си взема думите назад - снощи получих не какво да е, а СМС, с текст "Глобул Ви честити...."
Благодаря Ви много, трогнахте ме...това е най-големият подарък, който тригодишен абонат може да получи.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Coтko (Apple user) |
| Публикувано | 24.12.07 11:07 |
|
|
Аз съм на bConnect и също получих а съм от миналата новогодишна промоция :) На далавера съм :)
Think Positive !
| |
|
Тема
|
[re: Mинaвaщ]
|
|
| Автор |
Koзaтa (блееща) |
| Публикувано | 24.12.07 12:58 |
|
|
които от одавна не са гърци ама както и да е
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | man (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.12.07 13:57 |
|
|
NAI DOBROTO PREDSTOI!!!ZA VSI4KI BALUCI KOITO VQRVAT
| |
|
Тема
|
[re: man]
|
|
| Автор |
TheDrill (This is TheDril) |
| Публикувано | 05.01.08 00:18 |
|
|
Mi batko,na men 2 telefona sa mi dali bez pari ,da si pre-podpisha dogovora s tqh :)
Neznam kvi avanti iskash ti ?
Imam rpiqtel deto plashta smetka po 15-25 lv na mesec,ako i ti si takav...kvi podaraci ochakvash :)
МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД
| |
|
|
|
Хе, и колко от "три милиона абонати", които "Гробул" твърдят, че имат, плащат месечни сметки по 15-25 лв.? Ако наистина имат три милиона абоната и всеки от тях плаща месечно по 15 лв. - това прави 45 милиона лв. на месец за "Гробул" - т.е. не телефон, ами направо лека кола трябва да подаряват при преподписване. Ама истината е, че имат 20 - 30 000 абонати на договор, останалите им "абонати" са изговорени и изхвърлени "бикънект"-и, които пробутват по две с разни стоки на атрактивна цена.
| |
|
Тема
|
[re: Boдeндyx®]
|
|
| Автор |
cyg (<>) |
| Публикувано | 05.01.08 11:35 |
|
|
колко от "три милиона абонати", които "Гробул" твърдят, че имат, плащат месечни сметки по 15-25 лв.?
Ами чети: "Средният приход от един потребител на GLOBUL за деветте месеца на годината е 19,43 лева... Броят на клиентите на абонаментните програми на оператора към края на септември е 1 490 911, което е годишен ръст от 56%, като делът на абонатите на договор от общия брой на клиентите на компанията вече достига 40,8%."
От
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|