Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:29 01.04.26 
Мобилни оператори
   >> Глобул
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Плащане в Глобул с жълти стотинки  
Автор femina (Mис Kаприз)
Публикувано16.12.07 13:09

Това е идейно. Така можем да си плащаме сметките и в ТЕЦ-а, Енергото и други "любими" фирми.
Малко е селско, ама е готино.

Държавата България - невъзможни неща няма!

Редактирано от femina на 16.12.07 13:11.

Тема Re: Плащане в Глобул с жълти стотинкинови [re: femina]  
Автор pegasO7 (:))
Публикувано16.12.07 13:14

Е и к'во на Глобул ще му накривиш оная работа - само дето най-обикновените касиерки от които нищо не зависи ще се видят в чудо

Тема Re: Плащане в Глобул с жълти стотинкинови [re: pegasO7]  
Автор femina (Mис Kаприз)
Публикувано16.12.07 14:04

Май вървеше някаква такава раклама по телевизията да си плащаш сметките в Глобул с жълти стотинки.

Държавата България - невъзможни неща няма!

Автор pegasO7 (:))
Публикувано16.12.07 14:11

И какво - и ти ще си губиш времето да висиш докато оная ги брои половин ден. Изобщо - тъпа работа.

Тема Re: Плащане в Глобул с жълти стотинкинови [re: pegasO7]  
Авторrapan (Нерегистриран)
Публикувано16.12.07 14:57

Прав е човека сигурно само че наистина от тези по бц нищто не зависи отиди и ги метни в бизнеспарка в Младост където им е централата

Тема Re: Плащане в Глобул с жълти стотинкинови [re: rapan]  
Автор Koзaтa (блееща)
Публикувано16.12.07 19:28

Бизнес парк??? извинявай ама ти оная кочина до 30 блок и реката Бизнеспарк ли я наричаш???

Автор roostercocks (мързел)
Публикувано17.12.07 10:19

Що не не? Пари са! Взеха ги! Проблема е за тия на опашката дето трябва да чакат 2 часа за да бъдат преброени!Изглежда българина го е натиснала някаква носталгия за времето когато пред всеки магазин (в който има какво да се купи) има опашка от поне 20-30 човека.Те и задръстванията по магистралите се правят от нас..."не е изчистено" ми не е ама ти пич (със 18 тонен камион) къде си тръгнал с гуми по-гладки от галошите на баба ми...Цялата ни работа е такава...Вредим само на себе си и на околните не на големите фирми и институции които всички мразим...Май тук е мястото за "мъдрата" шопска мисъл: "че си запалим къщата та да изгори на геле плевнята"
Така докато този пич (който вместо да си намери работа събира и брои жълти стотинки) запълва деня си, 10 човека на опашката, които в обедната почивка са "отскочили" да си платят сметката - ЧАКАТ!!!

Тема Re: Плащане в Глобул с жълти стотинкинови [re: roostercocks]  
Автор Kurti_vleze (перде)
Публикувано17.12.07 11:41

Напротив,точно това е начина.
И не казвайте,че от Глобул няма да им навреди това.
Като се разчуе,че масово се прилага това "отмъщение" и вероятно малоумниците от мениджмънта на Глобул ще се запитат защо става така?
И ще се сетят,че и потребителите на услугите им могат да си служат с подли номерца,а не само те.
И може ни ще проенят отношението си към хората,като го направят малко по нормално и коректно.

Тема Re: Плащане в Глобул с жълти стотинкинови [re: Kurti_vleze]  
Автор roostercocks (мързел)
Публикувано17.12.07 12:45

Кое те кара да мислиш че този случай ще бъде видян/чут от мениджмънта на Глобул? А ако стане масово най-много да сложат по една електронна везна в магазините си.Преди няколко години даваха по БНТ как един чичка си плаща данъците на ЕТ-то с жълти стотинки.Но не някакви пикливи 20-30 лева, поне 5-6 чувала с монети бяха, при това по БНТ, нещо да е променил този случай?Ако не се чувстваш оценен от мениджмънта на глобул пусни си жалба, за да види някой недоволствието ти трябва или да го има в писмен вид или отиди на палатка пред сградата им в БПС.

Тема Re: Плащане в Глобул с жълти стотинки [re: roostercocks]  
Автор Kurti_vleze (перде)
Публикувано17.12.07 14:39

О,жалби съм пускал,но реакцията бе нулева-любезно ми бе съобщено(перифразирам):"Уважаеми г-не,прецакали сте се ,но политиката на фирмата е именно такава и не можем да направим нищо по въпроса."
А колкото до палатката,ти явно имаш опит от детските си години,когато изкарвахте говедата с дядо си и нощувахте по паланките,но аз не съм убеден в тоя подход.
Така че това е начина и ако зачестят случаите ще има ефект,убеден съм!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.