|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
ГЛОБУЛ , спите ли ве ?????
|
|
Автор | koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.08.07 23:28 |
|
Мтел вече води с едни гърди в предплатените услуги. Номерата от услугата "Приятели" при тях вече са 5, а при Глобул - едва 3 !!! Освен това при зареждането на едната карта, безплатни минути получават двете СИМ карти от предплатения пакет ! Аре , ве . Глобул , кво чакате . Що се бавите с отговора ????!!!!!!!!!! Докога ша чакаме Най-доброто дето все предстои ????!!!!
| |
Тема
|
Re: ГЛОБУЛ , спите ли ве ?????
[re: koko]
|
|
Автор |
kalra (bat Koki) |
Публикувано | 27.08.07 23:39 |
|
Нали се сещаш, че няма как, когато на някой му скефне, операторите да си сменят тарифите.В едно по-напред, в друго по-назад.Абе, конкуренция.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (старо куче) |
Публикувано | 27.08.07 23:44 |
|
Изчакай още година две, за къде си се забързал?)))
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mидичkaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.07 08:26 |
|
крайно тъпо изказване!
1. Никой не ползва семейство и приятели на Мтел защото е включил тарифа прима Стар за да говори за 34 ст. не км 5 а към 4,5 милиона. така губи въпросното ограничение от 5 човека около които да му се върти света
2. аз имам 5 прими - предплатени услуги.
4 от тях са по двойки - едната лятно време от миналата година които продължават да дуднат помежду си само на 9 ст. другите 2 са също на подобна промоция но бяха купение с някаква енциклопедия. При нито една, от тези прими, презареждането на едната не дава безплатни минути на другата.
Така че не разбирам за какво събуждане при Мтел говориш!
| |
|
те имт нов пакет с безплатни минути при който като заредиш 1та получава и другата... ама си остава прима и SUX,
Smart Group RulZZ
| |
Тема
|
Къв Смарт груп ве ????
[re: roostercocks]
|
|
Публикувано | 28.08.07 12:53 |
|
Говоря ти НЕ за абонаментни програми, а за Предплатени услуги !!! В момента Глобул бледнее на фона новия предплатен пакет Прима с 2 СИМ карти с бонуси безплатни мин. към двете при зареждане на едната и на всичкото отгоре с преференциални цени НЕ към 3, а към 5 номера !!! Глобул немат такава добра оферта щото спят дълбок сън. Ебати тъпанарите .
| |
|
аз ти говоря че трябва да си ебати тъпанара да зареждаш по 10-15 кинта на месец в предплатена карта... по-добре да си на абонаментен план
| |
Тема
|
най-големата примоция в УНСС
|
|
Автор | Дpeбeн Tapиkaт (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.07 14:16 |
|
За мен най-голямата промоция при предплатените карти беше от страна на GloBul, които две поредни години пуснаха промоция, по време на която срещу 40 лв си зареждаше 2 ваучера от по 45 лв или иначе казано 90 лв. А като прибавим и седмичния бонус, който си е постоянен, срещу само 40 лв можеше да си заредиш картата с над 100 лв. Аз и двата пъти се възпозлвах от промоцията и съм си доволен.
| |
|
Най- добрата промоция при предплатените карти досега е на Вивател.
| |
Тема
|
Re: Къв Смарт груп ве ????
[re: roostercocks]
|
|
Публикувано | 28.08.07 16:57 |
|
Бе може голем тъпанар да съм, ама не ща да се вържа с договор. Към никой оператор . Обичам свободата си беееееееееееее !!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|