Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:18 13.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Намалиха GPRS-a  
АвторOXO (Нерегистриран)
Публикувано03.05.07 15:04

Тема Re: Намалиха GPRS-aнови [re: OXO]  
Автор cyg (<>)
Публикувано03.05.07 15:45

Малка стъпка в правилна посока...

Тема Re: Намалиха GPRS-aнови [re: cyg]  
АвторMидичkaтa (Нерегистриран)
Публикувано03.05.07 17:46

да да за още по гомямо печалбарство:

За улеснение на абонатите, GLOBUL ще изпрати на всички свои клиенти, които имат мобилни телефони, поддържащи MMS и GPRS, автоматични настройки за използване на тези услуги, съобразени с марката и модела на телефона. Изпращането на настройките е напълно безплатно за абонатите и не изисква специални технически умения.

Така на всички потрвбители на б-кънект оствен взимането на ограмната сума пари за неизвършване на раговори, ще им бъде улеснено и източването на пари с конфигуеииране на услуга която повечето от тях не могат да пшолзват: стари ора инвалиди, тенически неграмотни. При това положение, наличието на бърз бутон за връзка към мрежата на повечето продадени телефони, ще гълта все повече от ваучетите им.
Очаква се скоро и масово мнения от сорта: откраднаа ми парите от ваучера!
Честито на абонатите на компанията!

Тема Re: Намалиха GPRS-aнови [re: Mидичkaтa]  
АвторBилиян (Нерегистриран)
Публикувано03.05.07 18:41

Абе ти от всичко си недоволна бре Мидичке, сек.а ли ти е малко...?!?
Любимите ти Вива го правят от както са на пазара, но нищо не казваш.

Автор cluster_bg (SonyEricsson)
Публикувано03.05.07 21:02

Въпроса е какво друго ще се промени ;-)
Според изнесената информация цената за MMS е промоционална - до 31 август.
Надявам се поне GPRS-a по-трайно да поевтинее. И да не вкарат някакво изчанчено таксуване от вида 100/1 или 100/100...

Тема Re: Намалиха GPRS-aнови [re: Bилиян]  
АвторMидичkaтa (Нерегистриран)
Публикувано04.05.07 03:40

Защо не се изразяваш свободно? Защо си налагак автоцензура та не питаш директно дали секса ми е малко?
В крайна сметка това е личен въпрос де.
А колкото до въпроса с лщбимата ми вива -така и не разбра какво го праеят? да пращат автоматично настройките ли? Ами на мене нищо не са ми пращали. Глобул май повече спами- проверка на СМС и минути там през 123 става винаги с получаване на спам СМС не с устна информация от какичка.
А като жяло не съм недоволна от липсата на секс а от това че още не знам как се получават ММСи от глобул - идват някакви СМС си с хиперврузка и като я натиснеш само хажиш трафик и пак нищо...
Така че не ме и интересува колко и струва, след като не ми идват директно снимките на телефона.

АвторOFF (Нерегистриран)
Публикувано04.05.07 07:24

Хипервръзка, защото не си си настроила телефона за MMS. Сиреч не е в ГЛОБУЛ проблема, а в теб

Тема Re: Намалиха GPRS-aнови [re: cluster_bg]  
Автор cyg (<>)
Публикувано04.05.07 09:47

Въпросът е каква е цената след първия мегабайт, засега страницата на Глобул не е обновена с новите цени...
Надявам се поне GPRS-a по-трайно да поевтинее
Тъй като не е обявен краен срок, не мисля че ще върнат обратно старите цени

.

АвторBB (Нерегистриран)
Публикувано04.05.07 10:46

То и при колите обикновено се оказва проблема в задкормилното устройство

Без да се засягаш, но пишеш отвратително/може би от бързане/-едвам ти разбирам на моменти.

АвторBB (Нерегистриран)
Публикувано04.05.07 10:50

Въпросът е каква е цената след първия мегабайт, засега страницата на Глобул не е обновена с новите цени...

Ами мисля, че си е 2,4 на МВ, а по второто се надявам да си прав.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.