|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
3G мрежата ?
|
|
Автор | Stranger (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.06 15:01 |
|
Някой знае ли как ще се разширява 3G мрежата на Глобул, ще има ли такава скоро и в други градове освен в София, Пловдив, Варна и Бургас?( С оглед на написаното, че до края на месец октомври ще бъде покрито 33 % от населението на страната).
Пробвахте ли я, как работи с китайската техника, пишете и форума не жалете?! Как е покритието само в центровете на градовете ли има?
| |
Тема
|
Re: 3G мрежата ?
[re: Stranger]
|
|
Автор | mutant (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.10.06 14:29 |
|
qvno sa q pusnali :> na edin priqtel telefona se z1010 umrq tochno na 01.10 v 12 chesa i ottogava ne e progovoril :> pishe no access
| |
|
Ami az imam 6630 i otkakto sa pusnali mrejata si stoi na 3g postoqnno.Ne sam probval da napravq videorazgovor no ina4e prez 3g polzvam mobilen internet i obiknovenni razgovori.ponqkoga gubi obhvat no samo kogato sam v zgradi i zakriti pome6teniq.
| |
Тема
|
[re: Astra_GM]
|
|
Автор |
Чo :) (търся дипл. зад) |
Публикувано | 03.10.06 16:39 |
|
Мдам, има си доста дупки 3Gто в София, при които му трябва извесно време докато се върне на GSM и определено по-бързо свършва батерията, когато е на 'Dual mode' в сравнение, ако се остави само на 'GSM mode'.
Според мен избързаха, трябваше по-добро покритие да направят преди да го пуснат.
| |
Тема
|
[re: Чo :)]
|
|
Автор |
Nistel (Red Devil) |
Публикувано | 03.10.06 17:13 |
|
Май почнаха със същия обхват който имаха на GSM мрежата си при старта преди 5 години
-=MaHLaN=-
| |
Тема
|
[re: mutant]
|
|
Автор |
ohluva (DeeJay) |
Публикувано | 03.10.06 17:21 |
|
Избери от настройките на мрежата телефона да позлва само GSM 900/1800, защото ако е на automatic то намира 3G и се мъче да се върже към нея, но ако си на b-connеct няма как да стане.
| |
|
Аз имам един малко по-различен въпрос свързан с 3Г мрежата - предварително се извинявам ако на някой му се стори малко лаичен (не съм специаист в тази област).
Всички ли базови станции, на които има поддържка на 3Г мрежата, имат и апаратура поддържаща ГСМ мрежата?
| |
|
принципно 3г и гсм мрежите на един оператор са различни.3г и гсм работят на различни честоти.гсм 900mhz и 1800mhz, а умтс даунлинк(от БС към телефона) 2100mhz и ъплинк(от телефона към БС) 1900mhz.антените на предавателите също са различни за различните честоти.
| |
Тема
|
[re: little_android]
|
|
Автор | тpи джи (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.06 22:06 |
|
Да
| |
Тема
|
[re: ohluva]
|
|
Автор | mutant (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.10.06 01:39 |
|
съжелявам че разводнявам темата за покритието
този модел z1010 няма опция за избиране на гсм или 3г мрежа - като направиш сърч на мрежата и избереш да е сам гсм мрежа телефона работи около 2 минути и след това пак дава No access - четох че може би във други версий на firwmware-a има такава опция :> но не съм в час с нещата
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|