Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:54 07.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Тема GloBul 3Gнови  
Автор Silenus (непознат)
Публикувано22.09.06 15:41

По неофициална информация от понеделник ГлоБул стартира своята 3Г мрежа. Представяне ще бъде направено на Пловдивския панаир!

Тема Re: GloBul 3Gнови [re: Silenus]  
Автор abc.new ()
Публикувано22.09.06 18:07

Те и преди няколко месеца така разправяха

Даже тогава официално го бяха обявили. Обаче после нищо. Никой нищо не каза.
А вивател като не тръгнаха навреме разбраха сигурно и в Китай

Тема Re: GloBul 3Gнови [re: abc.new]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано23.09.06 08:56

В Китай са разбрали задължително - не се и съмняваи и за миг!!! Фирмата, която изгражда мрежата на БТК е Китайска ;)

Тема Re: GloBul 3Gнови [re: :)]  
Автор Nistel (Red Devil)
Публикувано23.09.06 09:22

Че те останаха ли фирми които произвеждат нещо извън Китай ?

А и от няколко месеца и една Финландска фирма се включи в изграждането на мрежата .. за Глобул се надявам да стартират с покритие поне в най-големите градове.Тук в Бургас като сканирам за мрежи ми излиза глобулската така,че май ще има тук поне на старта.

-=MaHLaN=-

Тема Нещо интересно [re: Silenus]  
Автор ohluva (DeeJay)
Публикувано24.09.06 19:25

Преди 2 седмици ми се наложи да пътувам с влак от Ямбол до Пловдив. И ми направи впечатление, че малко преди Пловдив, телефона ми се регистрира в прежата на Глобул под 3G (обръщам внимание - РЕГИСТРИРА, а не при сканиране да намира 3G мрежа). Така, че това което казва Silenus може да е вярно.

Тема Re: Нещо интереснонови [re: ohluva]  
АвторУ3EP (Нерегистриран)
Публикувано24.09.06 19:45

Абе то и на мен ми изписва "3G 234.04" ама кат' не мога да се вържа кел файда!!!Да вземат да го пуснат това 3Г а не да ни залъгват с глупости като i-mode.М-тел пак е с едно гърди напред.

Тема Re: Нещо интереснонови [re: У3EP]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано24.09.06 20:41

това е 3г на вивател.за глобул трябва да ти изпише 3Г глобул или в краен случай 3Г 28406.иначе май утре му е офицялния старт.дано да е така.това "3G 234.04" не може да си го открил в България. бъркаш 284 с 234

Тема Re: GloBul 3Gнови [re: Silenus]  
Авторkиpo (Нерегистриран)
Публикувано24.09.06 20:46

А знаеш ли дали ще може да се направи video разговор между Глобул и Мтел и на каква цена ?

Тема Re: GloBul 3Gнови [re: kиpo]  
Автор Coтko ()
Публикувано24.09.06 22:56

чакай да стартира услугата де :)
Те MMS услугата като стартираха от Глобул им трябваха няколко месеца за да се разберат за таксата та ....

Тема Re: Нещо интереснонови [re: ohluva]  
Автор Nistel (Red Devil)
Публикувано25.09.06 00:09

Какъв ти е телефона.При мен като не съм в обхват и пише 3g понеже е на двоен режим.

-=MaHLaN=-

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.