Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:05 14.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема услугите на Глобулнови  
АвторMими (Нерегистриран)
Публикувано05.04.06 20:47

Здравейте,информационните SMS услуги ми съсипаха живота!Става въпрос за моят хороскоп -близнаци.Получавам SMS всеки ден в 17 ч.и не мога да го деактивирам с посочената ключова дума"bliznaci off"за да се откажа от това съобщтение което ми струва 0,24 ст.Помогнете ми!

Тема Re: услугите на Глобулнови [re: Mими]  
Автор *Плaмeн* (пристрастен)
Публикувано05.04.06 21:58

Ха ха ха
Ми звъни на мене бе Мимче,точно в 17,и аз ще ти кажа хороскопа за по малко от минута-ще ти е далеч по-евтинко,а и интересно,вярвам
Хе хе хе,ми кой ви бута по гъза да си активирате подобни щуротии бе?
Така ли не се усетихте че това са лайнярски вързанки на любимите ни оператори?
Аз вече не смея да си активирам пак услугата "кой ме търси"не защото не ми трябва,а защото съм сигурен че с тези техни "услуги"доброволно се навеждам да ме избоцкат,като след това ми обяснят че е станало грешка
Еба ти грешката,в моя гъз.........
Затова деактивирай на момента всякакъв вид "услуги"които любезно ти предлагат и си ползвай телефончето само за ало-ало.
Не че така няма да си леко приведен де,ама такава е картинката в милата ни родина.
И още 10 оператора да се пръкнат няма се оправиме-те си знаят че сме сган за търмъчене и ще ни навеждат до последен милиметър

Като ми се доработи,сядам и чакам да ми мине

Тема Re: услугите на Глобулнови [re: *Плaмeн*]  
Автор chechoМодератор (непознат )
Публикувано05.04.06 23:41

Абсолютно съм несъгласен с теб. Едно е клиентите да са ощетени заради неразбрани или неизвестни условия, а съвсем друго е да бъдат порязани от оператор заради скрити условия и такси. Усещаш ли разликата? Това, че условията на дадена услуга не ни удовлетворяват не означава, че услугата е проблемна. В случая аналогия с "Кой ме търси" не може да има, тъй като условията по нея са прозрачни: безплатна за теб, безплатна за повикващият абонат и толкова. А ако има проблем с отчитането, те се отбелязват в полето "корекции" на фактурата, със съответния знак. Крайно време е да се изясняваме дали услугите са "дървени" защото наистина са такива, или защото не ни отърват определени условия по тях.

Тема няма непоправими грешкинови [re: *Плaмeн*]  
АвторДpeбeн Tapиkaт (Нерегистриран)
Публикувано06.04.06 03:44

Възмойно е ГлоБул (а и всеки друг) да сгреши и да ти вземе пари от картата по погрешка. Но според мен е невъзмойно да не си я поправи и то без излишни съдебни дела, скандали и т.н.

Спомням си като въведоха услугата да пращаш безплатно SMS-и от офицоалния им сайт и в началото ги таксуваше, Викам си баси простотията да ги пращам безплатно от НЕТ-а, а то да ми дърпа кинти от картата. Но всичко ми го въстановиха до стотинката. Така че опасенията ти относно ГлоБул са напразни.

Освен това за белязвам, че ГлоБул нямат афинитет към "допълнителни условия" с дребен шрифт или към някакви уловки за разлика от Мтел.

Тема Re: няма непоправими грешкинови [re: Дpeбeн Tapиkaт]  
Автор cyg (новак)
Публикувано06.04.06 08:01

Възможно е да не си поправи грешката, ако си затраеш. Преди време ме бяха ужилили с една кръгла сума, но проблемът се реши само с едно обаждане на 123. Така че съвета ми към пострадалата е да звънне, вероятно ще и решат проблема.

Автор little_android (androida)
Публикувано06.04.06 13:50

Спомням си като въведоха услугата да пращаш безплатно SMS-и от офицоалния им сайт и в началото ги таксуваше

Интересно ми е това на какви абонати се е случвало - защото аз съм на договор и ползвам услугата от самото и начало. До сега не съм установил нито веднъж да съм ощетен

Тема Re: няма непоправими грешкинови [re: little_android]  
Автор VANDAL (еврейски султан)
Публикувано06.04.06 14:37

Имаше ден два проблем с бкънектите, но отдавна е разрешен.

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано06.04.06 14:52

Освен това за белязвам, че ГлоБул нямат афинитет към "допълнителни условия" с дребен шрифт или към някакви уловки за разлика от Мтел.

Към дребния шрифт може и да нямат афинитет, но към замаскирани и необявени линкове (червени, неподчертани, изкарващи джава-прозорче, което може и да е забранено на браузера), които коренно променят заплатената услуга...определено имат

ПП: Впрочем прословутите дребни шрифтове и звездички на МТел подействаха доста ограмотяващо на българите - вече (почти) всеки чете особено внимателно дребните шрифтове във всевъзможни договори и реклами...за каквото и да са

Тема Re: услугите на Глобулнови [re: Mими]  
Автор bluepower (pich)
Публикувано06.04.06 15:29

Има 2 вида хороскопи - дневен и енергиен. Виж за кой си се абонирала и кой искаш на спреш

Редактирано от bluepower на 06.04.06 15:30.

Тема Re: услугите на Глобулнови [re: checho]  
Автор *Плaмeн* (пристрастен)
Публикувано07.04.06 05:03

Това с" кой ме търси"беше малко изказване наизуст-пример.
Крайно време е да се изясняваме дали услугите са "дървени" защото наистина са такива, или защото не ни отърват определени условия по тях.

Време е да изясниме че и "Услугите"не са никакви услуги,а просто наини за сваляне на още една кожа от абонатите.
Виж мойта тема на 5-та страница.
Там съм описал как се абонирах за една услуга,за която предварителните условия ме устройваха,но се оказа че не е нито по определените условия,нито дървена,просто много добре пресметната!
Да не говорим пък за "услугата" на м-тел да ми съобщават как някой не бил абониран за нещо.И дето проляк кръв и сополи да я деактивирам.
Абе направо бактисах от това някой да ми прави услуги

Като ми се доработи,сядам и чакам да ми мине

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.