Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:33 13.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Броят на абонатите на 1.1.2006 г.нови  
Автор PeterPaп (стар познайник)
Публикувано01.01.05 18:25

И така, мина една година...
За съжаление не намерих начин да „събудя“

Така че, който иска може да я прегледа в архива на и .

And the winner is...
Към началото на септември, по официални данни, абонатите на GloBul са 1,44 милиона. Ако приемем, че са запзили темпа си на растеж, можем да приемем, че абонатите в момента са около 1600000 (официална информация ще публикуват сигурно към средата на февруари, но не ми се чака дотогава)
Наскоро (малко преди Коледа) в „24 часа“ прочетох, че „по последни данни МТел имат над 3,3 млн. абонати“. Приемам, че в момента те са 3400000.

Като цяло, почти никой не е очаквал толкова голям ръст на абонатите (особено тези на МТел).
Приемам за най-точна прогнозата на moDem!
(тя е в клуб МТел: "mtel 3500000; globul 1500000; mobikom nmt 115000; mobikom CDMA 160000" ) (е, за CDMA-то си затварям очите, то тогава бяха много неясни работите с него) Честито! Наградата ще си я получиш след 4 месеца от БТК

Ами сега, какво ще е положението на 1.1.2006 г.? Май става доста по-интересно...

Тема Re: Броят на абонатите на 1.1.2006 г.нови [re: PeterPaп]  
Автор PeterPaп (стар познайник)
Публикувано01.01.05 18:26

Моята прогноза:
MTel 4000000
GloBul 1800000
БТК GSM 300000

Автор diver (наблюдател)
Публикувано01.01.05 19:21

Откъде ти дойде такова вдъхновение , че и два пъти поставяш въпроса за броя на абонатите ? Не се ли сети че по има смисъл да прогнозираш цената на услугата ....

Тема Re: Броят на абонатите на 1.1.2006 г.нови [re: diver]  
Автор cluster_bg (m@ni@c)
Публикувано01.01.05 20:11

Айде една и от мен
М-Тел - 3 100 000
ГлоБул - 1 600 000
БТК - 700 000

Тема Re: Броят на абонатите на 1.1.2006 г.нови [re: diver]  
Автор PeterPan^ (стар познайник)
Публикувано01.01.05 20:42

Ами айде де
Аз си нямам идея за това, пък и предполагам БТК също като МТел ще избере някакви сложни тарифни планове и зони.
А идеята ми дойде спотанно миналата година, тогава изобщо не очаквах даже, че може да паднат цените

Автор moDem (само СЛАВИЯ)
Публикувано02.01.05 11:50

Надявам се повече хора да получат награда от бтк. Честита нова година на всички
мтел 3700000
глобул 2000000
бтк(мобиком) 800000
Живота е низ от груби събуждания.

Редактирано от moDem на 02.01.05 11:53.

Тема ша извиняваш...нови [re: moDem]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано02.01.05 14:56

Това активни потребители ли са или просто продадени карти?? Че нещо ме гризе.... все залавят разни "добре облечени бизнесмени" с по 50-60 предплатени карти... това 50-60 реални абоната ли са според теб?? Или многобройните промоции заради които много хлапета (и не само) предпочитат вместо да си купят ваучер да си купят направо карта с подарък и в рамките на годината им се засичат по 2-3 активни номера това пак за 3-ма клиенти ли ще ги броиш??? според мен само на мобиком цифрата е реална понеже там всичко е "вързано" за апарат и име а м-тел и глобул послъгват кой с повече кой с по-малко все пак 6.5 милиона абоната за 8 милиона страна малко са множко а??

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема Re: ша извиняваш...нови [re: Диaн]  
Автор Илko ()
Публикувано02.01.05 15:42

Ами ти как предлагаш оператора да разбере че хлапето си е купило нова карта и не смята да ползва старата? Естествено че те си имат статистика колко от картите се ползват активно но това че картата не е ползвана не значи че не е валидна. Примено представи си че хлапето изведнъж е решило тази неизползвана от него карта да я подари на приятел който започва да я ползва активно - това нов абонат ли ще бъде?

Логичното определение на абонат е валидна SIM карта. Щом на тази карта бъде преустановен достъпа до мрежата тя престава да бъде абонат.

Тема Re: ша извиняваш...нови [re: Диaн]  
Автор moDem (само СЛАВИЯ)
Публикувано02.01.05 16:35

Аз писах тогава не реалната цифра а пропагандната. Новото ми предположение е пак за PR цифрите. Истинските са таина и до тях могат да се докопат ограничен брои хора.

Живота е низ от груби събуждания.

Тема Re: ша извиняваш...нови [re: moDem]  
АвторErmak (Нерегистриран)
Публикувано04.01.05 15:39

Prognozata e takava gospoda i dami drugarki i drugari...M-TEL 1 000 000;GLOBUL 1 600 000;BTK GSM 3 600 000 objasnjavam zashto.....ami ja se zamislete te sa monopolisti /BTK-to/ kabeljacite sa tehni......mogat da si namaljat cenite,a vsichkite drugi trjabva da plashtat naeti linii

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.