Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:57 09.11.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема aman ot tezi maroderi Globulнови  
Авторbesen (Нерегистриран)
Публикувано14.01.06 00:20

prosto GLobul me drazni. Drazneshe me godini nared, no niamahme goliam izbor.
A predi sedmiza se premestih na drug mobilen operator i se chuvstvam oblekchen , che spiram da se zanimavam s tia hitreci i izmamnici!!!
veche sme 2006, konkurencia na pazara ima ili tepurva shte ima. Krayno vreme e pichovete ot Globul da oburnat vnimanie i na ey takiva drebni detaili kato tezi:

Vivatel, Mobikom i MTEL imat BEZPLATNO proslushvane na glasovata poshta, pri GLobul se plashta!
Vivatel, Mobikom i MTEL imat BEZPLATEN razgovor s operator, pri Globul se plashta!!!
Tihomulkom vdignaha cenata za SMS ot 18st.bez DDS na 18 st. s DDS, demek 22, za abonati na b-connect!
Otchitashe se purvonachalno vreme na 15 sek. POsle stana na 30, sega e na 60! I glasova poshta da mi se vklyuchi za 1 sek., to go broi za 60!!!

svurshi mi vaucherat edin pat, zarejdam si nov, bez da iskam natisnah po-silno i iztrih 2 cifri ot nomera i ne mojah da vuveda . Beshe b-connect za 15 leva. probvam da se svurja s operator, za da gi pitam kak moje da mi se zaredi, da im kaja li drugia kod ot kartata na b-connect, nali na kartoncheto ima pone 2 nomera, za da proveriat i da mi zarediat?! Da, ama ne moga da se vurja s operator, zashtoto imam 8 stotinki, a nali pri Globul se PLASHTA za luksa da si govorish s operator!!!
Stoya s vurzani ruce! zvania ot telefona na mayka mi, toy pone e na Globul! i kakvo mi kazva operatorkata? "obadete se ot vashia nomer", az kazvam, che NE MOGA DA GO ZAREDYA i zatova ne moga da se obadia! i tia " ami obadete se ot globulski nomer, koyto e b-connect, a ne na tarifen plan" (na mayka mi e na tarifa, a ne b-connect)ZASHTO!? zashtoto sistemata razgranichavala abonatite na b-connect i tarifa i ne mojela da mi dava informacia za b-connect, ako az ne i zvunna ot b-connect! Te me durjat s vurzani ruce, a az ne moga dori da se obadia na operator!!!!!maloumnici!!! pri *88 mojesh da poluchish informacia za vsichki tarifni planove, nezavisimo dali se obajdash ot Prima ili ot koyato i da bilo tarifa na MTEL! Ako imam problem s Primata, moga da se obadia i ot telefon na mes.taksa, za da iskam info za primata mi! primerno! pri Globul obache sistemata razgranichavala!
Ami da ne biaha slagali obsht nomer 123, kato ne mogat da si opraviat sistemata!

Ot saita na MTEL moje da se prashtat SMSi bezplatno, nezavisimo dali pritejavash nomera, na koyto si se registriral i nezavisimo dali izobshto imash vaucher! Pri Globul, iskat pari za registracia 1 SMS, posle da si pritejatel na nomera, posle da imash VAUCHER v nego, za da mojesh da prashtash!!!
oshte malko shte ti durpat ot vauchera za vseki praten ot neta SMS! Niama da se uchudia, ako go napraviat skoro!
tia hora ne zabeliazvat li, che veche ima oshte 1 operator i konkurenciata stava vse po-jestoka!!!

Vivatel pusnaha roaming za predplateni karti, ayde i GloBul da pusnat roaming za b-Connect!
No pri Vivatel 1 SMS e 16 stotinki, a pri roaminga na b-Connect e 59 st. bez DDS, a s DDS kolko? 75 li?! A za minuta razgovor nad 1.60 lv. NE sa normalni tezi hora!!!
Dlujni sa da kliakat,zashtoto konkurenciata veche naistina idva!!!

Poslednata prostotia. Kupih si prez septemvri b-free. Govorih uj "bezplatno" s 1 nomer! tova "bezplatno" stana do 360 min. a sled tova po 11 st/min, pri mesechna taksa 4.80! promiana v dvijenie!!!
I sega kogato iskah da si smenia "bezplatnia" nomer, zashtoto chovekat, s kogoto si govoreh uj bezplatno veche e na Vivatel, ne stava kakto go kazvat v glavnoto menu na 123, posle 4 za smiana na tarifa, posle za promiana na nomera, da vuvejdash i t.n. nov nomer! NE GO VUVEJDA, makar che v menuto tova ti se kazva.
Zvunia na operator, za koeto PLASHTAM, za da pitam! I kakvo mi kazva operatorkata?! da dam 5-cifrenia lichen kod na klienta!
OK, rovih 2 min. , dadoh lichen kod, vaucherat se stopiava v tova vreme, samo zashtoto si govoria s operator!
Posle me pita s koy nomer iskam da go smenia, az diktuvam!
i nay-nakraya KAKVO MI KAZVA?!??!?
"smianata na nomera se taksuva 4.80lv"! A ot menuto na 123 mi se kazva, che e 50 st. bez dds , che e smianata na nomera "v grupa"! Da, ama ne!
Pak popitah "4.80 e mesechnata taksa, nali? ne smianata na nomera"! A jenicata otgovaria "ne, samata smiana na nomera e 4.80 i otdelno 4.80 mesechna taksa za 1-via mesez "bezplatni"razgovori s novovuvedenia nomer"! Demek, da si zaredia vaucher za 10 kinta i problemat mi shte e reshen! za 1 mesez! No ne mi go kaza v nachaloto na razgovora, kogato e znaela i vijda na ekrana, che imam okolo 1 lev vaucher v momenta, a me chaka da i diktuvam nomera i da se obiasniavame 5 min,za da mi kaje nay-nakraya che triabva da si zaredia telefona s 9.80 i posle da y se obadia pak, za da mi vuvede novia nomer!!!
Prosto mi pisna da mi izvivat rucete tia vizantiyci. Godini nared hitreyat i maroderstvat! Triabvashe Vivatel da se poyavi, za da pusnat "bezplaten" SMS ot internet i za da svaliat malko cenite!
I to s kogo? S drugi abonati na Globul!
a kogato startiraha predi 4 godini i kusur kazvaha: EDNA CENA, EDNA TARIFA KUM VSICHKI OPERATORI!!!!
Pisna mi ot Globul. Prizovavam vseki, koyto vse oshte e nov abonat na Globul ili iska tepurva da stava, da e podgotven za hitrini na drebno i maroderstva edno sled drugo! i nay-dobre da se mesti na MTEL ili Vivatel! Ne che MTEL i te ne hitreyat v dosta otnoshenia! No dosta raboti sa BEZPLATNI pri tiah, dokato pri Globul cicat pari ot vsichko!!!!!

Тема Re: aman ot tezi maroderi Globulнови [re: besen]  
Автор REALLYBOY (новак)
Публикувано14.01.06 09:52

пропуснал си още една "екстра"при биканекта.ако ти откраднат картата няма да ти дадат същия номер.как е?

Тема Re: aman ot tezi maroderi Globul [re: besen]  
Автор VANDAL (перко)
Публикувано14.01.06 11:00

Tihomulkom vdignaha cenata za SMS ot 18st.bez DDS na 18 st. s DDS,
Така написано излиза че са ти намалили цената за смс, а не че са я увеличили
Otchitashe se purvonachalno vreme na 15 sek. POsle stana na 30, sega e na 60! I glasova poshta da mi se vklyuchi za 1 sek., to go broi za 60!!!
При един друг оператор с неговата предплатена услуга се получи точно същото нещо.
И за какво ти е гласова поща?Данеби някой да ти оставя съобщения?Защото на мен никой не ми оставяше и затова я спрях.Просто никой от познатите ми не иска да говори с гласова поща.И предполагам не само моите познати.
Ot saita na MTEL moje da se prashtat SMSi bezplatno
Еми пращай.То не зависи на кой оператор си.Но мисле че предпочиташ да имаш пари в бкънекта и да пращаш безплатно смс от сайта на глобул, отколкото с примата да даваш по 25 стотинки за това удоволствие.
Vivatel pusnaha roaming za predplateni karti
О да пуснаха с 5лв/мин изходящи към България и то в две балкански държави.Това роуминг ли е?Бкънекта има роуминг навсякъде, където глобул е сключил споразумение за роуминг.А ако толкова държиш на роуминг мини на абонамент.С предплатена карта нормален роуминг няма да видиш никъде.

Тема Re: aman ot tezi maroderi Globulнови [re: VANDAL]  
Авторvoice mail (Нерегистриран)
Публикувано14.01.06 19:34

Vandal, viarno e, che glasovata poshta e tupo neshto i bezmisleno, mnogo hore ne ya polzvat, pone pri vsichki drugi operatori, polzvaneto i, e bezplatno! Pri Globul si plashtash, za da si slushash suobshteniata. Drebni neshta, no..ne sa edno i dve!

A kato mi se preeba b-Connect kartata predi 1 mesez (bez da e odrana, izdraskana, mokrena, oguvana i t.n.), mi ya smeniha BEZPLATNO, no s nov nomer.
Stariat nomer ne mogat da go vuzstanoviat!

Eh Globul, eh Vizantiyska imperia

Тема Дай на български, а?нови [re: besen]  
Авторktjskhjkh (Нерегистриран)
Публикувано14.01.06 19:43

Пиши на български бе, тъпанар! Никой не е длъжен да ти чете глупостите!

Тема Re: Дай на български, а?нови [re: ktjskhjkh]  
Авторнвдkc (Нерегистриран)
Публикувано14.01.06 23:34

Дали ще ти се включи Гласова поща зависи не от тебе, а от този на който е телефона. И не е виновен Глобул Мобилтел или Вивател. Всеки сам преценява как да ползва дадена услуга. Не си ти тоя дето ще решава кой какви услуги ще ползва. А ако нещо не те кефи не реви в Нета а търси алтернатива.

Тема Re: duhayнови [re: нвдkc]  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано15.01.06 01:22

az alternativata si ya namerih.
A ti vmesto da pishesh s razlichni nikove i da davash akul na horata kak da pishat, vzemi si izlivay zlobata na drugo miasto.
Pisha na bulgarski, ne na angliyski, ako ne si zabeliazal.
A ako ti ne mojesh da chetesh kiriliza, ne znachi, che vsichki sa negramotni kato tebe

Тема Re: aman ot tezi maroderi Globulнови [re: besen]  
АвторMapия (Нерегистриран)
Публикувано16.01.06 12:48

мале мале, къв дълъг пост на латински!
не знам, кой е имал нервите да изчете това нещо! аз нямам!

Тема Браво,Бесен!!!нови [re: besen]  
АвторДaнъчeн (Нерегистриран)
Публикувано16.01.06 17:50

Много хубаво и точно си го описъл! Едва ли има какво да добавя повече от теб.Не е проблем за мен ,че е написано на латиница,а важното е какво е написано.Тези който не могат да защитят Глобул те псуват защо си писал на латиница т.е " защо биеш негрите".Аз съм на договор към Ментел служебно но имах и би-кънект но преди месец го извърлих и си взех предплатена на Вивател и съм много доволен!!!А за лумпените който те псуват им пожелавам да са щастливи с Глобул!

Тема Re: aman ot tezi maroderi Globulнови [re: voice mail]  
Автор Heaндepтaлeцa Джo (?!?)
Публикувано16.01.06 19:05

И що да е тъпо и безсмислено нещо гласовата поща.
Аз много държа на нея - върши ми много добра работа. Който не я ползва си е негова работа - той си знае защо, ама не обобщавайте така. И на М-тел много отдавна е безплатна

Когато боговете говорят, ония с фактите никакви ги няма.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.