Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:24 17.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Тема Сметкатанови  
Автор XedoS (hooked up)
Публикувано01.12.05 11:56

На някой случвало ли му се е във фактурата с разговорите да има отчетен разговор към собственият си номер!? При мен в последната фактура има такъв и ми е много чудно как се е получило. Не съм за 20-те стотинки ама тия на луд ли ме правят?

Тема Re: Сметкатанови [re: XedoS]  
АвторKrs (Нерегистриран)
Публикувано01.12.05 12:12

Това все пак е Globul , може всичко да се очаква. Ти не си за 20 ст., но я пресметни от 500 хил. абоната по 20 ст. какво се получава.

Тема камъчето което.. [re: XedoS]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано01.12.05 12:49

Ами аз лично не съм проверявал в интерес на истината ама обаждаш се на 123, представяш се казваш кога е проведен разговора и заявяваш че не искаш да плащаш грешките на системата и искаш сметката ти да бъде коригирана. А ако си на договор мисля че това е достатъчно основание той да бъде разтрогнат (погрешен тип таксуване) - все пак казват че малкото камъче обръщало колата. Записваш си кой номер на оператор ти е вдигнал и какво ти е казал - най-вече трябва да спазваш добрия тон защото все пак този разговор се записва и в един момент може да послужи като доказателство. Евентуано може да ти се наложи да пуснеш жалба и т.н. като посочиш причината за искането ти да разтрогнеш договора (фактура номер дата и час на разговора което доказва грешността в отчитането на системата) като много внимателно спазваш условието навсякъде да прилагаш само копия защото разделиш ли се с оригинала..... И все пак трябва да знаеш че господата няма как да не плащат на една банда адвокати да се справят с такива като теб така че може и да не успееш все пак.

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема Re: Сметкатанови [re: XedoS]  
Авторskin (Нерегистриран)
Публикувано01.12.05 13:42

A nikoi setil li se e 4e tova e forward kam drug nomer.
togava za A nomer izliza tvoia.
Pomislete predi da obviniavate nikoi za vasheto nevegestvo.
Zashtoto forwarda si go plashtash sam kogato ti se obadiat

Тема Re: Сметкатанови [re: skin]  
Автор BlondNigger (свой бе :o))
Публикувано01.12.05 17:58

мда, ама пренасочването би трябвало да ти го отчете като разговор от твоя номер до номера, към който си пренасочил

Тема Re: Сметкатанови [re: BlondNigger]  
АвторTapaн (Нерегистриран)
Публикувано02.12.05 03:01

Радваи се, че имаш само 20 ст. сметка :) като се ровиш из телефона кадето трябва и кадето не трябва така ще е :) набери ##002# и зелена слушалка и няма да имаш повече подобно сметки към твоя номер. :)) това е код за премахване на пренасочвания :) пише го е брошурите на B-connectite :)
явно си направил кофти пренасочване при определено условие към своя номер. званни на 123 и ще ти кжат :))) аз сум званял не са никак прости а са много готини ... еееее стига и ти да си готин :)

айде бай

Тема Re: Сметкатанови [re: skin]  
Автор XedoS (hooked up)
Публикувано02.12.05 10:04

Ами да, skin е прав! Действително имах пренасочване към старата ми М-телска карта и явно оттам е дошло. Въобще не ми е минало през акъла че може да е това. Ако можеха да го посочат във фактурата като пренасочване нямаше да има недоразумения. Благодаря все пак че ми "отворихте очите"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.