|
|
|
Тема
|
"B-connect hit tariff"
|
|
| Автор | Xeлиkoптep, пokpит c тeнekия (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.11.05 23:23 |
|
|
Чакайте, нещо не разбрах. Начи ако съм с би-кънекта 2-3 годинки вече и не съм си сменял тарифи и така нататък на "хит тариф" 29/39 стотинки ли съм или не? На сайта пише нещо за преминаване през автоматичното информационно обслужване... Ама къде е уловката?
Сега на какви цени говоря, ако не съм сменял тарифа?
Нещо се обърках вече, бати кочината...
| |
|
|
|
ако не смениш говориш на 37 ст без ддс към всички мрежи.19 ст приятели.
| |
|
|
|
29 ст. към Глобул, БТК и Кейбъл Тел (стационарните)нали?
а към МТЕЛ, Мобиком и Вивател колко е, последно?
СМС колко струва? група приятели има ли?
| |
|
Тема
|
Re: "B-connect hit tariff"
[re: 29]
|
|
| Автор | жopo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.11.05 10:05 |
|
|
за да пишеш тук значи имаш достъп до интернет. Следователно можеш да посетиш www.globul.bg и да прочетеш това което те интересува. Разбирам да я няма тази информация ама... Има си го написано всичко.
| |
|
|
|
Уловката е в минималното време за таксуване .Сега вече говориш не говориш таксуват ти се 60 сек. за които заплащаш 45 ст с ДДС към всички и 23ст с ДДС в групата за приятели . Примерът е за стандартната Би кънект тарифа, която се промени от 21.11 . Ти си направи сметката по-добре ли ще ти е занапред.
| |
|
Тема
|
[re: diver]
|
|
| Автор |
((moon!)) (Духовник) |
| Публикувано | 25.11.05 12:53 |
|
|
"Приятелите" са ония трите номера, дето ги вкарваш и променяш за 50 стотинки на парче, нали?? Начи аз се местя на хит, та с глобул да ми е по-евтино... ма те пъ две трети са на мтел... Баси... Тия ме нервят, бати педерасите са...
... Just wipe your own ass and shut your mouth ...
| |
|
Тема
|
[re: ((moon!))]
|
|
| Автор |
vip4o (Прям и откровен) |
| Публикувано | 25.11.05 13:04 |
|
|
Че това с 50-те стотинки не отпадна ли вече? Аз мисля че отпадна преди около 10 дена! 
| |
|
Тема
|
[re: vip4o]
|
|
| Автор | Дpeбeн Tapиkaт (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.11.05 14:13 |
|
|
Това с пеесетте стинки отпадна, ама само като месечна такса за ползване на услугата. Ама когато си сменяш номер от групата, много ясно че ще ти иска пари. Защото ако беше безплатно, аз щях да си сменям номер от групата при всяко ново позвъняване на глобулкси номер. Същата далавера се правеше и с B-free, ама се усетиха.
| |
|
|
|
|