Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:08 03.11.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Тема "B-connect hit tariff"нови  
АвторXeлиkoптep, пokpит c тeнekия (Нерегистриран)
Публикувано23.11.05 23:23

Чакайте, нещо не разбрах. Начи ако съм с би-кънекта 2-3 годинки вече и не съм си сменял тарифи и така нататък на "хит тариф" 29/39 стотинки ли съм или не? На сайта пише нещо за преминаване през автоматичното информационно обслужване... Ама къде е уловката?
Сега на какви цени говоря, ако не съм сменял тарифа?
Нещо се обърках вече, бати кочината...

Тема Re: "B-connect hit tariff" [re: Xeлиkoптep, пokpит c]  
Автор zagoraboy (непознат )
Публикувано24.11.05 00:59

ако не смениш говориш на 37 ст без ддс към всички мрежи.19 ст приятели.

Тема Re: "B-connect hit tariff"нови [re: Xeлиkoптep, пokpит c]  
Автор29 (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 23:35

29 ст. към Глобул, БТК и Кейбъл Тел (стационарните)нали?
а към МТЕЛ, Мобиком и Вивател колко е, последно?
СМС колко струва? група приятели има ли?

Тема Re: "B-connect hit tariff"нови [re: 29]  
Авторжopo (Нерегистриран)
Публикувано25.11.05 10:05

за да пишеш тук значи имаш достъп до интернет. Следователно можеш да посетиш www.globul.bg и да прочетеш това което те интересува. Разбирам да я няма тази информация ама... Има си го написано всичко.

Тема Re: "B-connect hit tariff"нови [re: Xeлиkoптep, пokpит c]  
Автор diver (наблюдател)
Публикувано25.11.05 11:33

Уловката е в минималното време за таксуване .Сега вече говориш не говориш таксуват ти се 60 сек. за които заплащаш 45 ст с ДДС към всички и 23ст с ДДС в групата за приятели . Примерът е за стандартната Би кънект тарифа, която се промени от 21.11 . Ти си направи сметката по-добре ли ще ти е занапред.

Тема Re: "B-connect hit tariff"нови [re: diver]  
Автор ((moon!)) (Духовник)
Публикувано25.11.05 12:53

"Приятелите" са ония трите номера, дето ги вкарваш и променяш за 50 стотинки на парче, нали?? Начи аз се местя на хит, та с глобул да ми е по-евтино... ма те пъ две трети са на мтел... Баси... Тия ме нервят, бати педерасите са...

... Just wipe your own ass and shut your mouth ...

Тема Re: "B-connect hit tariff"нови [re: ((moon!))]  
Автор vip4o (Прям и откровен)
Публикувано25.11.05 13:04

Че това с 50-те стотинки не отпадна ли вече? Аз мисля че отпадна преди около 10 дена!

Тема Re: "B-connect hit tariff"нови [re: vip4o]  
АвторДpeбeн Tapиkaт (Нерегистриран)
Публикувано25.11.05 14:13

Това с пеесетте стинки отпадна, ама само като месечна такса за ползване на услугата. Ама когато си сменяш номер от групата, много ясно че ще ти иска пари. Защото ако беше безплатно, аз щях да си сменям номер от групата при всяко ново позвъняване на глобулкси номер. Същата далавера се правеше и с B-free, ама се усетиха.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.