|
Тема
|
6te podobrqt li Globul uslugite
|
|
Автор |
tzonkov (непознат
) |
Публикувано | 22.11.05 10:39 |
|
Dragi priqteli.Imam sledniq problem.Cql den se opitvah da se svarja s operator na Globul.Saotvetno vklu4va se centrala i sledva dejurnoto - "molq iz4akaite svarzvane s operator".I zapo4va edno bezkraino 4akane i slu6ane na muzika.I sled 10 minuti az se otkazvam i zatvarqm.Sled malko sledva sa6toto i ni6to.Nikoi ne otgovarq cql den.E kade sa operatorite na Globul kato ti trqbvat ili Globul moje samo da sipe kritiki kam noviq Vivatel 4e ne mu raboti mrejata.Spravedlivo li e tova spored Vas?
| |
Тема
|
Re: 6te podobrqt li Globul uslugite
[re: tzonkov]
|
|
Автор |
krasave134 (непознат
) |
Публикувано | 22.11.05 11:00 |
|
E как няма да е така, след като Глобул си помислиха, че са велики. Нищо няма да ги спре и могжат да доят абонатите. Що пък не, нали са монополисти. А това услуги, хубави промоции - ТАБУ.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
delfinka (непознат
) |
Публикувано | 22.11.05 12:31 |
|
Благодаря ти. Сега знам,че направих верния избор,като избрах "Вивател"
| |
Тема
|
|
|
Автор | Tapaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.05 12:53 |
|
Вие да сте се опитвали да се свържете с оператор на М-тел? Мисията е още по-невъзможна! Но едва ли няма оператори, а по-скоро и на двата оператора линийте за обслужване на клиенти са натоварени. Аз съм лично съм питал оператори защо има такова забавяне и това ми е отговаряно.
Само по едно може да поспорим и това е кой плюе по Вивател. Незнам дали четете Стандарт и незнам дали знаете, че той се спонсорира от М-тел, но там редовно има статии по адрес на Глобул и Вивател. Погледнете и линка да видите, кой е натопил операторите за незаконни базови станции като незабравяте, кой спонсорира Стандарт : http://www.standartnews.com/archive/2005/11/21/economic/s4625_4.htm
| |
Тема
|
[re: Tapaн]
|
|
Автор |
Nistel (член) |
Публикувано | 22.11.05 15:58 |
|
На МТел поне аз доста по-бързо се свързвам - а Глобул пробвай някой път към 2-3 през нощта - пак се чака поне 10 минути - и после казват че било претоварено - друг път 
| |
Тема
|
[re: delfinka]
|
|
Автор | шaшмa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.11.05 04:09 |
|
delfinka колко ти плащат?
| |