Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:31 17.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ВИВАТЕЛ НОВИНИнови  
Автор scout™ (C;-))
Публикувано01.11.05 21:20

Предплатената услуга на третия GSM оператор има активиран пълноценнен роуминг!!! И GPRS!!! Има и доста други приятни изненади

Усмихвай се повече

Тема Re: ВИВАТЕЛ НОВИНИнови [re: scout™]  
Автор vip4o (Прям и откровен)
Публикувано01.11.05 23:45

Ами ако ги знаеш тези други изненади - напиши ги!!! Не че и тези които казваш (ако са верни) не са малко, ама все пак ...... да не смяташ да ги пускаш ей така по двенки все в нова темичка?

Тема Re: ВИВАТЕЛ НОВИНИнови [re: vip4o]  
АвторBивaMaн (Нерегистриран)
Публикувано03.11.05 20:55

И аз си взех от картите на ВиваТел. Много гъзарски номер - 08770333.... наистина пише, че поддържа роуминг, даже вадят и дубликат при повреда или загубване За съжаление в момента може само да ме търсят, аз все още не мога да набирам. Пакета струва 20 лв и е с 20 лв време за разговори Опаковката е много интересна - до момента такава не е излизала на пазара.

Тема Re: ВИВАТЕЛ НОВИНИнови [re: BивaMaн]  
Автор cвeтпeн (разсъждаващ)
Публикувано03.11.05 21:19

Откъде купувате карти, като още не е стартирал операторът?

Тема Re: ВИВАТЕЛ НОВИНИнови [re: cвeтпeн]  
Автор Ascona83 (бедствие !!!)
Публикувано04.11.05 07:41

2be

Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!

Тема Re: ВИВАТЕЛ НОВИНИ [re: Ascona83]  
Автор BlondNigger (свой бе :o))
Публикувано04.11.05 13:04

А номера можеш ли да го видиш преди да си разопаковал картата?

Тема Re: ВИВАТЕЛ НОВИНИнови [re: BlondNigger]  
Автор Nistel (минаващ)
Публикувано04.11.05 13:27

Да.

Тема Re: ВИВАТЕЛ НОВИНИнови [re: BивaMaн]  
Автор jgmudei (минаващ)
Публикувано04.11.05 17:13

Само спаммте форума с глупости обадих се на 3 магазина 2be преди 5 минути и казаха, че изобщо нямат информация за предплатени карти на Vivatel откъде ги измислихте вие незнам но тоя горе дето пише, че си е купил да вземе едно цифрово фото да снима пакета и картата отблизо и да пост-не снимките тука и аз ще се извиня публично но дотогава не вярвам на такива лъжци които само пускат разни измислици премислици за това какъв хубав номер са си купили !!!

Тема Re: ВИВАТЕЛ НОВИНИнови [re: scout™]  
Автор Zo (Troglodyt)
Публикувано05.11.05 01:02

откакто шибаняците от Гло спреха да ми пращат месечни фактури единственото което ме спира да си закрия абонаментната карта е липсата на роуминг с би-кънект. явно вече и тази пречка не съществува.

да ке да ке ама неке

Тема Re: ВИВАТЕЛ НОВИНИнови [re: Zo]  
Автор xhosa (непознат )
Публикувано05.11.05 10:47

абе пи4ове мисля 4е проблемите на Глобул с фактурите идват от това 4е ги разнасят БГ пощи. преди време ги носиха някакви куриери и пак не идваха. просто си мисля 4е Глобул трябва да си имат вътрешна фирма за разнос на фактурите.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.