|
Тема
|
Покритие
|
|
Автор |
corsalin (водач на мпс) |
Публикувано | 18.08.05 16:45 |
|
Здравейте, нов съм във форума но има какво да ви кажа във връзка с покритието на операторите. Та значи ако сте забелязали и на трите мобилни оператори антените (базовите станции) са им горе долу близко. Когато се проектира къде да се сложи базовата станция се използва софтуер (доста скъп продукт), който работи с географски карти и в зависимост от релефа и сума ти още фактори, казва къде е най-подходящо да се изгради site. Така, че в случая предимство има първия оператор, който започва да изгражда мрежа щото заема хубавите места. Бих казал, че Глобул доста успешно са покрили територията на страната, да не говорим, че на места имат базови станции с дизел генератори, където Мтел дори и не могат да помислят за това!!!
| |
|
Браво на Глобул
А защо мислиш, че МТел няма БС с дизелови генератори?
Сигурно защото батериите са достатъчно мощни?   /това последното е шега, да не се засегнеш/
______
Fire, walk with me!
| |
|
Ами просто няма. Най-вече заради проблеми с логистиката. да не мислиш, че е лесно да се осигури редовно зареждане с нафта през зимата, когато базовата станция е забита някъде в планината и там има два метра сняг. Знаеш ли какво става, когато и тракторът закъса!
| |
Тема
|
Re: Покритие
[re: thorn]
|
|
Автор |
2O1 (?) |
Публикувано | 08.09.05 11:08 |
|
Просто можеби си поддържат генераторите сами и ти това не го знаеш 
Предполагам че стратегията им е с повече на брой станции за осигуряване на по-добро indoor покритие 
Do you, don't you want me to love you
I'm coming down fast, I'm right here above you
| |
Тема
|
[re: 2O1]
|
|
Автор |
thorn (Краси) |
Публикувано | 09.09.05 16:22 |
|
Нещо не те разбрах кое не знам. Това, което знам е, че Мтел не ползва дизелгенератори. Глобул ползва.
Самото зареждане се осъществява от външни фирми.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
2O1 (?) |
Публикувано | 09.09.05 18:06 |
|
Това което аз знам е че ти бъркаш  Ползват  
Do you, don't you want me to love you
I'm coming down fast, I'm right here above you
| |
Тема
|
[re: 2O1]
|
|
Автор |
thorn (Краси) |
Публикувано | 09.09.05 18:15 |
|
Може и вече да са почнали. Ще проверя.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
imei (непознат) |
Публикувано | 09.09.05 18:46 |
|
Не мога да разбера що се карате за нафта. Скоро ще ни газифицират.
Уморих се от седене, че земем да легнем.
| |
|
а пък това е новата ми страница в профила.
[suggestopedia movie / сугестопедия филм:
подпис:
| |
|
|
|
|