Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:29 13.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Много бедни абонатите на Глобул!нови  
АвторM1M (Нерегистриран)
Публикувано24.08.05 01:39

Защо така бе хора? Срамно колко пари са събрани от СМС-и към Глобул, за пострадалите от наводненията. Вижте в М-Тел има двойна сума!
Отвържете малко кесиите!
Или само можете да "стрелвате" с телефончето си.

Тема тъпо парче си да знаеш!!нови [re: M1M]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано24.08.05 10:31

До колкото знам даренията са доброволни и който иска да помогне може евентуално да изпрати СМС със стойност 1 лев без ДДС.

Пък иначе от как показаха по БТВ къде отидоха парите от камапанията "прати 1 смс за един топъл обяд" честно да ти кажа нямам голяма нужда да пълня джоба на някой (фондация в случая) а той евентуално след 1 година да преразпредели парите събрани сега.

А ти да имаш идея къде отиват парите за благотворителност? Оказва се сега ще обезщетяват хора с незаконни постройки!!! значи онези пренебрегнал един куп закони, не плащали данъци лепнали си бордея до коритото на реката където по принцип е забранено защото водата като се дигне би наводнила къщите (както и е станало) и сега някой трябва да го обезщети?

Пич не се оправдавам ама видях как на хора с бордей 4х3 метра построен не където трябва от каквото ти дойде на акъла след един пороен дъжд им дадоха 3-стаен апартамент "до ключ" като компенсация. - ако мислиш че на такива ще помагам нееееееееее

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема Re: тъпо парче си да знаеш!!нови [re: Диaн]  
Автор M1M (мрази омразата)
Публикувано24.08.05 11:08

Не че мога да се засегна от "безработни философи" като теб, но това, че към теб се обръщат с израза "Тъпо парче си", не означава че си научил някой модерен лаф с който да си интересен и да го използваш безразборно към хора извън твоето обкръжение.

Ако искаш да помогнеш или да свършиш нещо смислено - намираш НАЧИН, ако нямаш желанието и капацитета да се сетиш с какво може да си полезен - търсиш ПРИЧИНИ !

Може и да не си ме разбрал за какво говоря.... не бих се учудил.
Ако това ще те успокои - има шанс глупаците в България да станете мнозинство близките 20 години. За съжаление.

==========================================================

П.П:Купувайте по възможност българското!Това е заплатата на Клиентите Ви!

Тема Re: Много бедни абонатите на Глобул!нови [re: M1M]  
АвторRumencho (Нерегистриран)
Публикувано24.08.05 14:25

Не се чувствам беден.... А ти като си богат стой си в Мтел Явно имаш пари за дебели смети

Тема Re: тъпо парче си да знаеш!!нови [re: M1M]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано24.08.05 14:40

Колкотъо до "безработен философ" нещо си в грешка работа си имам и като отговорности може да е много по-сериозна от твоята колкото до "модерния лаф" у наше село се ползва от поне 10 години. А колкото до НЕЩОТО СМИСЛЕНО да съгласен съм за намирането на начини и причини - проблема е че АЗ лично имам своите причини да не давам по този начин пари за благотворителност - има си банкови сметки на институции които вършат много по-добра работа от разните му там фондации. Ако питаш дали съм дал пари - да дадох преведени са по сметка на БЧК.
Друг е въпроса че 1 седмица съм бил на място и съм поправял поразии направени от точно такива незаконни бараки с 2-метрови огради които са задънили мостовете и тесните участъци като ги е пометнала водата и от това има доста наводнения - Сега някой да ми реве че му я няма незаконната постройка която е дала своя принос в наводненията не мислиш ли че е малко нагло а?? И още по-малко това че иска държавата да му я изплати в пълен размер че бил активист на ДПС?

А колкото до глупаците в България - мисля че глупака в момента си ТИ защото ръсиш обиди към хора които изобщо не познаваш и не знаеш какво са направили по въпроса. Ако мислиш че като се заяждаш ще постигнеш нещо - нямаш проблеми но кажи ТИ какво си направил преди да обвиняваш!!

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема Re: Много бедни абонатите на Глобул!нови [re: M1M]  
АвторДpeбeн Tapиkaт (Нерегистриран)
Публикувано25.08.05 03:00

Ти малоумен ли си бе льольо? Ми при положение че абонатите на Мтел са два пъти повече от от тези на ГлоБул, логично е и събраната сума от Мтел да е двойно по-голяма от ГлоБул. И друг път, преди да напишеш тема, си я напиши на един лист, прочети си я седем пъти на глас, и ако ти прозвучи адекватно, едва тогава я напиши и тук във форума.

Тема Re: Много бедни абонатите на Глобул!нови [re: Дpeбeн Tapиkaт]  
Автор vip4o (Прям и откровен)
Публикувано25.08.05 11:21

А какво тогава да кажем за абонатите на БТК, които са повече даже и от тези на М-тел, а сумата от тях е най-малка?

Тема Re: Много бедни абонатите на Глобул!нови [re: vip4o]  
Автор motek (ommbre)
Публикувано25.08.05 11:33

Повече са , ама друг път

Тема Re: Много бедни абонатите на Глобул!нови [re: motek]  
Автор vip4o (Прям и откровен)
Публикувано25.08.05 11:50

Е дай инфо колко са де Предполагам че знаеш, но аз говорех за активните абонати При БТК, доколкото имам аз инфо, към 95% от абонатите са активни! Така ли е обаче и при мобилните оператори?

Тема Re: Много бедни абонатите на Глобул!нови [re: vip4o]  
Автор motek (ommbre)
Публикувано25.08.05 12:12

Активен - Пасивен , ще навлезнем в " дълбоки " води

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.