|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Много бедни абонатите на Глобул!
|
|
Автор | M1M (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.08.05 01:39 |
|
Защо така бе хора? Срамно колко пари са събрани от СМС-и към Глобул, за пострадалите от наводненията. Вижте в М-Тел има двойна сума!
Отвържете малко кесиите!
Или само можете да "стрелвате" с телефончето си.
| |
Тема
|
тъпо парче си да знаеш!!
[re: M1M]
|
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
Публикувано | 24.08.05 10:31 |
|
До колкото знам даренията са доброволни и който иска да помогне може евентуално да изпрати СМС със стойност 1 лев без ДДС.
Пък иначе от как показаха по БТВ къде отидоха парите от камапанията "прати 1 смс за един топъл обяд" честно да ти кажа нямам голяма нужда да пълня джоба на някой (фондация в случая) а той евентуално след 1 година да преразпредели парите събрани сега.
А ти да имаш идея къде отиват парите за благотворителност? Оказва се сега ще обезщетяват хора с незаконни постройки!!! значи онези пренебрегнал един куп закони, не плащали данъци лепнали си бордея до коритото на реката където по принцип е забранено защото водата като се дигне би наводнила къщите (както и е станало) и сега някой трябва да го обезщети?
Пич не се оправдавам ама видях как на хора с бордей 4х3 метра построен не където трябва от каквото ти дойде на акъла след един пороен дъжд им дадоха 3-стаен апартамент "до ключ" като компенсация. - ако мислиш че на такива ще помагам нееееееееее
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
Тема
|
Re: тъпо парче си да знаеш!!
[re: Диaн]
|
|
Автор |
M1M (мрази омразата) |
Публикувано | 24.08.05 11:08 |
|
Не че мога да се засегна от "безработни философи" като теб, но това, че към теб се обръщат с израза "Тъпо парче си", не означава че си научил някой модерен лаф с който да си интересен и да го използваш безразборно към хора извън твоето обкръжение.
Ако искаш да помогнеш или да свършиш нещо смислено - намираш НАЧИН, ако нямаш желанието и капацитета да се сетиш с какво може да си полезен - търсиш ПРИЧИНИ !
Може и да не си ме разбрал за какво говоря.... не бих се учудил.
Ако това ще те успокои - има шанс глупаците в България да станете мнозинство близките 20 години. За съжаление.
==========================================================
П.П:Купувайте по възможност българското!Това е заплатата на Клиентите Ви!
| |
Тема
|
Re: Много бедни абонатите на Глобул!
|
|
Автор | Rumencho (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.08.05 14:25 |
|
Не се чувствам беден.... А ти като си богат стой си в Мтел Явно имаш пари за дебели смети
| |
Тема
|
Re: тъпо парче си да знаеш!!
|
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
Публикувано | 24.08.05 14:40 |
|
Колкотъо до "безработен философ" нещо си в грешка работа си имам и като отговорности може да е много по-сериозна от твоята колкото до "модерния лаф" у наше село се ползва от поне 10 години. А колкото до НЕЩОТО СМИСЛЕНО да съгласен съм за намирането на начини и причини - проблема е че АЗ лично имам своите причини да не давам по този начин пари за благотворителност - има си банкови сметки на институции които вършат много по-добра работа от разните му там фондации. Ако питаш дали съм дал пари - да дадох преведени са по сметка на БЧК.
Друг е въпроса че 1 седмица съм бил на място и съм поправял поразии направени от точно такива незаконни бараки с 2-метрови огради които са задънили мостовете и тесните участъци като ги е пометнала водата и от това има доста наводнения - Сега някой да ми реве че му я няма незаконната постройка която е дала своя принос в наводненията не мислиш ли че е малко нагло а?? И още по-малко това че иска държавата да му я изплати в пълен размер че бил активист на ДПС?
А колкото до глупаците в България - мисля че глупака в момента си ТИ защото ръсиш обиди към хора които изобщо не познаваш и не знаеш какво са направили по въпроса. Ако мислиш че като се заяждаш ще постигнеш нещо - нямаш проблеми но кажи ТИ какво си направил преди да обвиняваш!!
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
Тема
|
|
|
Автор | Дpeбeн Tapиkaт (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.08.05 03:00 |
|
Ти малоумен ли си бе льольо? Ми при положение че абонатите на Мтел са два пъти повече от от тези на ГлоБул, логично е и събраната сума от Мтел да е двойно по-голяма от ГлоБул. И друг път, преди да напишеш тема, си я напиши на един лист, прочети си я седем пъти на глас, и ако ти прозвучи адекватно, едва тогава я напиши и тук във форума.
| |
Тема
|
[re: Дpeбeн Tapиkaт]
|
|
Автор |
vip4o (Прям и откровен) |
Публикувано | 25.08.05 11:21 |
|
А какво тогава да кажем за абонатите на БТК, които са повече даже и от тези на М-тел, а сумата от тях е най-малка? 
| |
Тема
|
[re: vip4o]
|
|
Автор |
motek (ommbre) |
Публикувано | 25.08.05 11:33 |
|
Повече са , ама друг път
| |
Тема
|
[re: motek]
|
|
Автор |
vip4o (Прям и откровен) |
Публикувано | 25.08.05 11:50 |
|
Е дай инфо колко са де Предполагам че знаеш, но аз говорех за активните абонати При БТК, доколкото имам аз инфо, към 95% от абонатите са активни! Така ли е обаче и при мобилните оператори?
| |
Тема
|
[re: vip4o]
|
|
Автор |
motek (ommbre) |
Публикувано | 25.08.05 12:12 |
|
Активен - Пасивен , ще навлезнем в " дълбоки " води
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|