Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:24 07.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Germanos Клиенти?нови  
АвторHEPOH (Нерегистриран)
Публикувано14.05.05 16:13

Значи днес си купих телефон от Германос! Гокляма грешка беше!
Исках да го взема на лизинг, като погледнах схемата за изплащане много ми хареса! Дадох данните, които бяха нобходими и малко по-късно казаха, че съм одобрен! И отивам да си взема телефона и почват проблемите!
1. Оказа се, че лизинговата схема, която е написана пред телефона е била "стара" и по новата схема е трябвало да платя с 20 лв по-вече!!! Искам да поопитам така си се "набират" нови клиенти, као се лъжат!
2. Германос предлага лизингови сметки към БРС и ОББ, не знайно защо на мен са ми пуснали само зза ОББ, при условие, че аз им казах, че искам да е към Евролайн! (Там таксата за издаване е след 6-тия месец, ан а обб се оказа, че трябва да платя и такса издаване (още в началото а и годишна такса) Така ми се слагат още 25 лв. към цената на телефона! Тогва аз им казах защо ме са ми го дали към евролайн, там нали няма такса, а един от продавачите застана срещу мен и започна да ми вика! Че и там имало такса!!! Аз работя в центъра, кол центъра, който ги обслужва и много добре съм запознат с условиятя!!! Тогава му казах, че съм се обадил и съм питал а продавача започна да ми вика още по-силно, че тези карти са били толкова измислени! И, че ако той се обади на един телефон, щели да му кажат съвсем друго! Аз му казахй ,нека да звънне а той ми каза : "НЕ ИСКАМ!!!" (съжелявам за главнитве букви, ама ако можеше щеше да ми се изпюе в лицето!)
Искам да ви попитам така ли германос обслужва клиентите, вярно е, че сънм в малък град (Враца) Но и тук знам, че клиента има право да получи необходимата му информация!!! Във фирмата в която аз работя, ако се отнеса така с клиент на следващия ден ще трябва да си търса нова работа, а в Германос как е!?

Тема Re: Germanos Клиенти?нови [re: HEPOH]  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано14.05.05 17:16

Не си първия нито ще си последния. Обслужването в Германос е под всякакво ниво. Отношението на продавачите е възмутително. И не само във Враца, на мен ми се случи така, че бях в Пловдив и трябваше спешно да си спра картата към Глобул, влизам в Германос и моля най учтиво момичето със синя ризка да ми каже сметката и след това да попълня молба за спиране на СИМ картата. Какво мислите се случи - оная отсреща като се озъби аз направо онемах -- сметката съм си бил могъл сам да я видя чрез СМС и какво сега съм я занимавал нея, а за спирането сега не могла изобщо да се занимава с това защото имали друга работа. Е това ако му викате вежливо отношение - от тогава избягвам тази верига магазини. Та тогава излязох от Германос и влязох в съседния Офис уан суперстор - там ме обслужиха най - вежливо. Та такива работи, имал съм не много приятни моменти и в София , Германос - един продавач толкова настойчива ме убеждаваше да си взема някакъв Бикънект пакет за активиране че направо окончателно ми се отщя да влизам в тази верига магазини!

Тема Re: Germanos Клиенти?нови [re: 123]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано14.05.05 19:26

И вие двамата, естествено, като съвестни членове на формиращото се в Бг гражданско общество погледнахте телефона на управителя на съответния магазин на входната врата, обадихте му/й се и му/й описахте случките с имената на съответните служители, дето са на баджове на гърдите им.
Нали?

Тема Re: Germanos Клиенти?нови [re: Cтepн™]  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано14.05.05 19:58

Не не се обадих на управителя на Германос в Пловдив защо пътувах, просто сега съм на МТел и нямам подобни проблеми, така че ...... то си е за тяхна сметка, като се отнасят така с клиентите си те губят, не аз!

Тема Еваланови [re: Cтepн™]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано14.05.05 19:59

бъш на място :)
Имаш една бира от мен, ако се видим някогиш и ако ми припомниш случая :)

Bеer? Mоre?

Тема А и ти губишнови [re: 123]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано14.05.05 20:01

Те първа ще разбереш какъв и как ти го втъкват - и понеже не си искал да ти го втъкнат - няма да ти харса.
Повярвай ми.
И с тях съм се псувал - както и с данайците де.

Bеer? Mоre?

Тема Re: А и ти губишнови [re: bira_more]  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано14.05.05 20:05

Тази случка не беше скоро /с Германос/. От доста време съм вече на МТел и съм много доволен от обслужването, винаги са били на ниво /поне това при мен мога със сигурност да твърдя/

Тема относно лизинганови [re: HEPOH]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано15.05.05 07:37

Относно лизинга добре че си се усетил на време - в интерес на истината зад повечето примамливи лизингови схеми където "оскъпяването" е много ниско се оказва че има някаква друга уловка - я ще бъде такса за отпускане на кредит-а, я някаква застраховка, я такса за издаване на картата и последващото и обслужване (имаше една таква история с 25 кинти издаване на картата и по още 5 на месец за обслужване на кредита освен лихвите) а най-наглото беше когато ми казаха че имало такса за обработка на документите?? която беше към 80 лева и предвидливо я бяха покрили докато не попитах как тези 800 лева при тази лихва нещо повечко трябва да връщам е тогава с малко хъмкане ми обясниха че имало таква такса а иначе всичко беше много добре измислено "6 месеца по еди-колко си лева + първоначална внооска" ама това 6 месеца по нещо беше точно цената със лихвите а първоначалната вноска било за обработка на документи!!!!

Така че не псувай Германос просто те не са виновни а това че ти не си се запознал със лизинговите условия на конкрената банка/фирма те са виновни само в частта че не са уважили правото ти на избор което не е малко. А колкото до това че са се държали грубо - познавам поне 3-ма които разиграват този театър с "купуването на телефон на изплащане" и само вдигат скандали - така че ако преди теб е минал някой такъв и хората са били доста изнервени.

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема аз съм възмутенанови [re: HEPOH]  
АвторMapия (Нерегистриран)
Публикувано15.05.05 14:58

Ако е било възможно да те обслужат по-качествено защо не са го направили?
всъшност оплачи се директно на централата, защото те са на принципа на фрайчайзинг. И ако в някой магазин си позволяват да обслужват толкова некачествено би трбвало да го изключат от фанчайзингът!

Тема Re: аз съм възмутенанови [re: Mapия]  
АвторHEPOH (Нерегистриран)
Публикувано16.05.05 11:47

Значи не мисля, че ако се бях обадил на телефонйа на оправитела, нещата щяха да са по-различни! Аз направих друго пуснах това съобщение тук и написах и писмо на германос! Така мисля, че имаше по-силкен ефект!
Сега за лизинга, мисля че след като те предлагат някакви лкизингови схеми, трябва да са напълно запознати с условията! До най-малката подробност! А човекът, дето ме "обслужваше" ми каза, че те не са банка а магтазин за телефони! Тогава да не продават на лизинг! Като не са запознати с условията!
А колкото до факта, че е бил изнервен...Няма право да се изнервя на клиенти! Мен не ме интересува колко хора преди мен са го изнервили, аз отивам там с цел да гупувам, ако отивам като психолог, нека тъогава да ми вика, но аз не зъм такъв, следователно проблемите са си за него, след като не може да се справя с напрежението, защо въобще се е захванал!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.