|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
И аз да се оплача от Глобул
|
|
Автор |
ohluva (DeeJay) |
Публикувано | 22.04.05 15:36 |
|
Ето какво ми се случи днес. Предполагам знаете, че глобул пуснаха сайт за Star Wars по случай премиерата на Епизод 3: . Та там има най-различни картинки, мелодии, игри, анимации и аз отидох на мелодийките и съвсем случайно си пуснах мелодията Star Wars - Imperial March (код SP20) и от любопитство исках да видя колко струва. И за мое голямо очудване пишеше: "Цена: 0 лв. (без ДДС) + времето за WAP достъп или използвания GPRS трафик." И си казах щом е безплатна защо да не си я изтегля, но тук има едно голямо НО, когато си проверих сметката от нея липсваха 2.40 лева. Оказа се, че това е грешка в сайта на глобул и мелодиите са с цена 2 лева без ДДС. Много интересно грешката е само при тази мелодия и аз попаднах точно на нея . Разбира се ваднага звънах на 123 и от там ми се извиниха и казаха, че е станала грешка на сайта им и, че ще я поправят, но да видим дали ще се окажат коректни и ще ми възтановят сумата която платих поради тяхна вина (не ми е за парите, а за това че трябва да са коректни).Редактирано от ohluva на 22.04.05 15:40.
| |
Тема
|
Re: И аз да се оплача от Глобул
[re: ohluva]
|
|
Автор |
Cлaв (справедлив) |
Публикувано | 22.04.05 16:11 |
|
от грък пари не чакай 
| |
Тема
|
|
|
Автор | Joro (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.04.05 16:33 |
|
От опит знам че има голяма (почти 100% ) вероятност да ти възстановят сумата само трябва да подадеш жалба (колкото по-скоро толкоз по-добре - даже бих казал още днес)и да напишеш точно това което си написал в поста. Пробвай и после ако желаеш - докладвай какво е станало.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Жopo (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.04.05 16:38 |
|
да допълня мнението си от преди малко- вече цената на въпросната мелодия е 2 лв + и т.н. и ако не побързаш никой няма да ти обърне внимание
| |
Тема
|
[re: Жopo]
|
|
Автор |
ohluva (DeeJay) |
Публикувано | 22.04.05 16:54 |
|
Сумата не е голяма и няма смисъл да се занимавам с молби и така нататък. Преди малко ми звънаха от Глобул и ми се извиниха и казаха, че цената вече е коригирана, а като компенсация ми пратиха една картинка безплатно (на която цената също е 2 лева без ДДС) 
| |
Тема
|
|
|
Автор | жopo (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.04.05 16:57 |
|
радвам се за теб. И все пак - да не повярваш, че са ти пратили компенсация
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cлaв (справедлив) |
Публикувано | 22.04.05 20:01 |
|
нали ти казах, че пари няма да видиш
пък тя картинката на тях нищо не им струва
| |
Тема
|
[re: Cлaв]
|
|
Автор |
denethor () |
Публикувано | 22.04.05 21:45 |
|
Интересно защо си мислиш, че картинката нищо не струва. Обикновено подобно съдържание което се продава от операторите струва бая парички, още повече ако е тематично, свързано с филм и особено на Лукас.
| |
Тема
|
[re: denethor]
|
|
Автор |
Cлaв (справедлив) |
Публикувано | 22.04.05 23:28 |
|
тук в България все още не са свикнали да плащат авторски права за такива дреболии...
ама да не продължаваме тая тема. Човекът вече си е решил проблема
| |
Тема
|
Re:
[re: Cлaв]
|
|
Автор |
ivx (Troglodyt) |
Публикувано | 23.04.05 01:15 |
|
а от българин?
а от руски мафиот?
абе докога с тези малоумни предразсъдъци?!Редактирано от ivx на 23.04.05 01:16.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|