Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:23 15.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема И аз да се оплача от Глобулнови  
Автор ohluva (DeeJay)
Публикувано22.04.05 15:36

Ето какво ми се случи днес. Предполагам знаете, че глобул пуснаха сайт за Star Wars по случай премиерата на Епизод 3:

. Та там има най-различни картинки, мелодии, игри, анимации и аз отидох на мелодийките и съвсем случайно си пуснах мелодията Star Wars - Imperial March (код SP20) и от любопитство исках да видя колко струва. И за мое голямо очудване пишеше: "Цена: 0 лв. (без ДДС) + времето за WAP достъп или използвания GPRS трафик." И си казах щом е безплатна защо да не си я изтегля, но тук има едно голямо НО, когато си проверих сметката от нея липсваха 2.40 лева. Оказа се, че това е грешка в сайта на глобул и мелодиите са с цена 2 лева без ДДС. Много интересно грешката е само при тази мелодия и аз попаднах точно на нея . Разбира се ваднага звънах на 123 и от там ми се извиниха и казаха, че е станала грешка на сайта им и, че ще я поправят, но да видим дали ще се окажат коректни и ще ми възтановят сумата която платих поради тяхна вина (не ми е за парите, а за това че трябва да са коректни).

Редактирано от ohluva на 22.04.05 15:40.

Тема Re: И аз да се оплача от Глобулнови [re: ohluva]  
Автор Cлaв (справедлив)
Публикувано22.04.05 16:11

от грък пари не чакай

АвторJoro (Нерегистриран)
Публикувано22.04.05 16:33

От опит знам че има голяма (почти 100% ) вероятност да ти възстановят сумата само трябва да подадеш жалба (колкото по-скоро толкоз по-добре - даже бих казал още днес)и да напишеш точно това което си написал в поста. Пробвай и после ако желаеш - докладвай какво е станало.

АвторЖopo (Нерегистриран)
Публикувано22.04.05 16:38

да допълня мнението си от преди малко- вече цената на въпросната мелодия е 2 лв + и т.н. и ако не побързаш никой няма да ти обърне внимание

Тема Re: И аз да се оплача от Глобулнови [re: Жopo]  
Автор ohluva (DeeJay)
Публикувано22.04.05 16:54

Сумата не е голяма и няма смисъл да се занимавам с молби и така нататък. Преди малко ми звънаха от Глобул и ми се извиниха и казаха, че цената вече е коригирана, а като компенсация ми пратиха една картинка безплатно (на която цената също е 2 лева без ДДС)

Авторжopo (Нерегистриран)
Публикувано22.04.05 16:57

радвам се за теб. И все пак - да не повярваш, че са ти пратили компенсация

Тема Re: И аз да се оплача от Глобул [re: ohluva]  
Автор Cлaв (справедлив)
Публикувано22.04.05 20:01

нали ти казах, че пари няма да видиш

пък тя картинката на тях нищо не им струва

Тема Re: И аз да се оплача от Глобулнови [re: Cлaв]  
Автор denethor ()
Публикувано22.04.05 21:45

Интересно защо си мислиш, че картинката нищо не струва. Обикновено подобно съдържание което се продава от операторите струва бая парички, още повече ако е тематично, свързано с филм и особено на Лукас.

Тема Re: И аз да се оплача от Глобулнови [re: denethor]  
Автор Cлaв (справедлив)
Публикувано22.04.05 23:28

тук в България все още не са свикнали да плащат авторски права за такива дреболии...

ама да не продължаваме тая тема. Човекът вече си е решил проблема

Тема Re:нови [re: Cлaв]  
Автор ivx (Troglodyt)
Публикувано23.04.05 01:15

а от българин?

а от руски мафиот?

абе докога с тези малоумни предразсъдъци?!

Редактирано от ivx на 23.04.05 01:16.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.