Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:13 12.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Тема Изчезнаха ми номерата от приятелската група!нови  
Автор chechoМодератор (клюкар)
Публикувано21.12.04 00:49

Здравейте!

Искам да Ви разкажа как току-що щях да се "опаря", ако не бях проверил случайно приятелската си група.

Значи аз се фактурирам на 20-то число. До 19.12. тази година включително, аз бях клиент на Основната програма. Там си имах два номера в групата за приятели и си приказвах с тях на 0.25лв/мин. През този месец, обаче, аз подадох заявление за преминаване към абонаментна програма с пакети минути. Сега вече съм на нея, тъй като вече получавам чрез смс отговори за изчерпани минути от пакета. Интересното е, обаче, че номерата в групата, които имах до 19.12. включително, сега са изчезнали !!!

Оказва се, че заедно със смяната на тарифния план аз съм изгубил и номерата в групата за приятели. Добре, че видях рано, преди да направя някой 10-минутен разговор с номер, който преди е бил там!

Кажете, това нормално ли е? Аз преминах от Основна програма към пакети минути, а при преминаване от един пакет минути към друг пакет минути пак ли ще си губя номерата???

Тема Re: Изчезнаха ми номерата от приятелската група!нови [re: checho]  
Автор Илko ()
Публикувано21.12.04 03:03

Е па чети тук

Тема ???????????нови [re: checho]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано21.12.04 10:06

Къв си ти дето плюеш нашия обичан оператор та той е най-добрия на целия свят и никога не допуска грешки!!!! Грешката е в теб ти сам си си изтрил приятелите и сега ревеш тук!!!

А бе няма ли модератор този клуб да заключи темата или да я изтрие та да не се петни името на оператора!!!

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Авторtts (Нерегистриран)
Публикувано21.12.04 10:37

Напълно нормално е да нямаш номера в групата "За приятели",когато сключваш нов договор(каквото представлява преминаването ти от осн. програма към пакети минути).В ГлоБул още не са започнали да хварлят боб, за да знаят с кого иска да говори CHECHO на по-ниски цени.

Тема аз.. [re: Диaн]  
Автор ЧepнorлaвМодератор (рекордьор)
Публикувано22.12.04 10:38

сигурно мога да се погрижа за това?

Тема Re: аз.... :)нови [re: Чepнorлaв]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано22.12.04 11:29

Въпроса беше защо пита тук ами не си извади телефончето и не попита на 123?? При правилно формулиран въпрос няма начин да го пратят за зелен хайвер.

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

АвторNewbie (Нерегистриран)
Публикувано26.12.04 12:59

При промяна на абонаментна програма се губят номерата от групата "За приятели" и се налага да се въвеждат отново.
Това важи и ако се преминава от G30 към G60 или обратно например.

Тема Re: Изчезнаха ми номерата от приятелската група!нови [re: Newbie]  
Автор Ceдмия (засега)
Публикувано26.12.04 17:49

Ако това "важи и ако се преминава от G30 към G60 или обратно например.
"
е вярно в което мнооого се съмнявам, глобул са супер нещастници.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.