|
Тема
|
Изчезнаха ми номерата от приятелската група!
|
|
Автор |
checho (клюкар) |
Публикувано | 21.12.04 00:49 |
|
Здравейте!
Искам да Ви разкажа как току-що щях да се "опаря", ако не бях проверил случайно приятелската си група.
Значи аз се фактурирам на 20-то число. До 19.12. тази година включително, аз бях клиент на Основната програма. Там си имах два номера в групата за приятели и си приказвах с тях на 0.25лв/мин. През този месец, обаче, аз подадох заявление за преминаване към абонаментна програма с пакети минути. Сега вече съм на нея, тъй като вече получавам чрез смс отговори за изчерпани минути от пакета. Интересното е, обаче, че номерата в групата, които имах до 19.12. включително, сега са изчезнали !!!       
Оказва се, че заедно със смяната на тарифния план аз съм изгубил и номерата в групата за приятели. Добре, че видях рано, преди да направя някой 10-минутен разговор с номер, който преди е бил там!
Кажете, това нормално ли е? Аз преминах от Основна програма към пакети минути, а при преминаване от един пакет минути към друг пакет минути пак ли ще си губя номерата???
| |
Тема
|
Re: Изчезнаха ми номерата от приятелската група!
[re: checho]
|
|
Автор |
Илko () |
Публикувано | 21.12.04 03:03 |
|
Е па чети тук
| |
Тема
|
???????????
|
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
Публикувано | 21.12.04 10:06 |
|
Къв си ти дето плюеш нашия обичан оператор та той е най-добрия на целия свят и никога не допуска грешки!!!! Грешката е в теб ти сам си си изтрил приятелите и сега ревеш тук!!!
А бе няма ли модератор този клуб да заключи темата или да я изтрие та да не се петни името на оператора!!!
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
Тема
|
|
|
Автор | tts (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.12.04 10:37 |
|
Напълно нормално е да нямаш номера в групата "За приятели",когато сключваш нов договор(каквото представлява преминаването ти от осн. програма към пакети минути).В ГлоБул още не са започнали да хварлят боб, за да знаят с кого иска да говори CHECHO на по-ниски цени.
| |
|
сигурно мога да се погрижа за това? 
| |
|
Въпроса беше защо пита тук ами не си извади телефончето и не попита на 123?? При правилно формулиран въпрос няма начин да го пратят за зелен хайвер.
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
Тема
|
|
|
Автор | Newbie (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.12.04 12:59 |
|
При промяна на абонаментна програма се губят номерата от групата "За приятели" и се налага да се въвеждат отново.
Това важи и ако се преминава от G30 към G60 или обратно например.
| |
Тема
|
[re: Newbie]
|
|
Автор |
Ceдмия (засега) |
Публикувано | 26.12.04 17:49 |
|
Ако това "важи и ако се преминава от G30 към G60 или обратно например.
" е вярно в което мнооого се съмнявам, глобул са супер нещастници.
| |
|
|
|
|