|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Микро клетка от GloBul в офис на фирма
|
|
Автор |
checho (клюкар) |
Публикувано | 30.11.04 23:56 |
|
Здравейте,
Дано тук да има някой компетентен по въпроса, който ме вълнува. Офисът на фирмата, в която работя, е подземно помещение и там няма покритие на никой от мобилните оператори. Районът около офиса също е зле покрит и от двата оператора, но това е друга тема.
На ден през офиса ни минават стотици клиенти, а в момента нито ние от персонала, нито нашите клиенти имат покритие на телефоните си. Въпросът ми е, дали е възможно мобилните оператори да поставят микро клетка на подходящо място, която да отстранява проблемите с покритието в офиса ни. Бизнес клиент сме на GloBul и имаме доста карти, и затова бих предпочел те да осигурят покритие при нас, но ако МТел също могат да предложат такава услуга, няма да откажем.
Въпросът е съвсем сериозен и очаквам сериозни отговори. Ако е възможно, нека хората, от които зависи това, да се свържат с мен на E-mail checho@Interbild.net, за да науча условията за тази услуга (заплащане и т.н).
Чао! 
| |
Тема
|
Re: Микро клетка от GloBul в офис на фирма
[re: checho]
|
|
Автор | bm (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.04 00:22 |
|
1. вЕрваш ли, че някой отговорен фактор чете форумите?
2. вЕрваш ли, че пост във форума ще има повече ефект от позвъняване на телефоните за поддръжка, писане на email, факси или писмо?
3. вЕрваш ли, че можете да хванете процент (1%) натоварване на клетка, чиито капацитет, ако не се лъжа, е 2880 часа/месечно?
4. вЕрваш ли, че е нормално да се работи под земята?
5. вЕрваш ли, че фирма, която не може да си позволи нормален офис може да си позволи микроклетка?
6. И да не забравя. Верваш ли, че през интернет доставчик, който предлага 1,5Г трафик за 48!!! лева минават "стотици клиенти" ДНЕВНО!!! и то в град, в който има БТК ADSL???
| |
Тема
|
|
|
Автор | Dqdo Vadi (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.04 09:31 |
|
Чечо,
щом сте корпоративен клиент това означава че имате някой търговец от Глобул които е отговорен за вас. Лицето което е отговорник на вашата група трябва да се свърже със него и да се обсъдят условията.
П.С. Глобул вече имат доста клиенти които са под земя и са им осигурили покритие
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
Публикувано | 01.12.04 10:56 |
|
Преди 2 години и аз бачках в един такъв бункер и единия от клиентите да може да ме намира по-бързо ми беше подарил външна антена за Сименс-а която бях изкарал през аспирацията навън и като влезех закачах телефона. В последствие разбрах че са му я донесли от Германия и струвала малко повече от телефона но пък от 2-рото позвъняване човека си изби парите. Въпроса е дали си струва инвестицията или просто въпроса е да те намери някое гадже за кафе. Подобна антена но за нокия гледах в офиса на Глобул във Варна точно под валентината но беше със къс кабел за кола а моята беше със 10 метра кабел. Мини и питай през Германос или Рейтекс там могат да те ориентират в цените на подобни устройства.
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
Тема
|
|
|
Автор | XaMaB (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.04 15:59 |
|
кви са тия далавери дето ги връткате по мазетата?
да не продавате туршии?
| |
Тема
|
[re: Dqdo Vadi]
|
|
Автор |
Cenzor (Чете се Цензор!) |
Публикувано | 02.12.04 15:40 |
|
"П.С. Глобул вече имат доста клиенти които са ПОД ЗЕМЯ и са им осигурили покритие"
Еваллла! Нещо със сатанински неща се занимават от Глобул, явно!
| |
|
сакън, не закопавайте Чечо толкоз млад..
но за сделка с дявола не е ясно.. може и да е сключил такава
| |
|
Не каза какво става с "клетката" във вашият офис?????    
Do you, don't you want me to love you
I'm coming down fast, I'm right here above you
| |
Тема
|
[re: bm]
|
|
Автор | lRlS (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.04 04:40 |
|
Хайде по-леко с ADSL-a на БТК. Ти ползувал ли си, че да го знаеш какъв е ? Щото, аз имах 6 месеца и повече не издържах. Каквито им телефоните, такъв им и ADSL-a и евентуалния GSM ... Накратко - по-добре да умра, отколкото доброволно да ги ползувам !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
thorn (Краси) |
Публикувано | 30.12.04 11:45 |
|
Обади се на радиопланерите им или просто пуснете една писмена молбичка до централата в "Бизнес парка" или до стария им адрес на "4 ти километър", където са точно отделите, които се занимават с това.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|