|
Тема
|
колко струва 1 СМС?
|
|
Автор | би (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.04 19:17 |
|
на би-Кънект? 18 стотинки СЪС или БЕЗ ДДС?
Защо ми взима по 21 ст? май 18 е без ДДС! А не беше така, открай време си е било 18 стотинки с ДДС! Нещо... има гнило!
Какъв е този оператор, който вместо с времето да намалява цените ги увеличава?
СМСите към чужбина поскъпват!
СМСите на Би-Кънект с български оператори също скачат!
Безплатните разговори с оператор стават платени!
А първоначалното време за таксуване се удвоява!
Хубава политика водят Глобул! Само така!
| |
Тема
|
Re: колко струва 1 СМС?
[re: би]
|
|
Автор |
radis (умник) |
Публикувано | 27.09.04 21:20 |
|
Зависи на какъв план си, примерно на би кънект смс, едно съобщение ти излиза от 0,11 лв. до 0,08 лв. без ДДС и 69 ст. без ддс минута разговор, а на другия бикънект смс-а е 18 ст. без ддс и 59 ст. минутата също без ддс.
| |
Тема
|
ГлоБул са орисани вечно да са ВТОРИ
[re: би]
|
|
Автор |
!HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!) |
Публикувано | 28.09.04 16:15 |
|
Абомнат съм им, и им кгледам келепира/сеира/излагацията вече две години.И ще си останат вечно втори, не че Мтел са много стоки, но тия съвсем са се самозабарвили,дееба лайнарите мръсни дееба,глобулски катили
бай дъ уей, надявам се оучаствате в акциите с излючване на мобилните телефони-мирен протест срещу Глобул и Мтел и техните НЕРАЛНО високи цжени в Бг
скоро и клубчетата на двата операторта ще бъдат погнати, но първо се проучва Са ли те от двете фирми завладяни или в тях просто си пишат обикновени хора
Хубавите неща все някога имат край...за да се разбере,че са били хубави
| |
Тема
|
Re: колко струва 1 СМС?
[re: radis]
|
|
Автор | би (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.09.04 20:37 |
|
Радич, ПИЧ, много добре знам какво е Би-Кънект СМС, но ако си чел внимателно постинга ми, пише тарифа би-Кънект! На другата тарифа ВИНАГИ си е било 11 ст. без ДДС, още от времето на ЧАТ ЛИ СИ! Аз питам са обикновеното би-кънект! Защото там беше 15 ст. без и 18 ст. СЪС ДДС! Сега са го вдигнали на 18 ст. без ддс, СМСите до чужбина и тях, разговорите с оператор през 123 ПЛАТЕНИ, а бяха безплатни! Първоначалното време на таксуване от 15 сек.стана на 30 сек! ЗА това беше постинга ми!
За 4 безумни стъпки на ГлоБул към по-лошо! Не към по-добро! Нормално е цените да намаляват с времето, а не да.... 
| |
|
|
|
|