Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:44 15.11.24 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема 0.29 стотинки на минутанови  
Автор лaфчeтo (лафофски)
Публикувано02.08.04 14:42

Това е скандално. Мерзавците с "Би Кънект" вече ще говорят с три номера от мрежата на ГлоБул на цена 0.29 без ддс, а с ддс 35. А основната програма говориме на 0.49. Никакво уважение към нас.....що не ни пуснат и ние да говориме на по-евтини цени с три номера от мрежата на ГлоБул

Тема Re: 0.29 стотинки на минутанови [re: лaфчeтo]  
Автор avalon (SE Fan)
Публикувано02.08.04 15:09

mdaaam, no ima malka podrobnost pak
Ot 01.10.04 v na4aloto na vseki 31- dneven period pri 1-voto obajdane kym nomer ot grupata shte ti vzima po 0.50lv

Тема Re: 0.29 стотинки на минутанови [re: avalon]  
Автор PeterPaп (стар познайник)
Публикувано02.08.04 15:13

Чудно ми е какво ще стане, ако цял месец не говориш с никой номер от групата? Дали на следващия месец ще ти вземе 1 лев или само 50 ст...?

Тема Re: 0.29 стотинки на минута [re: лaфчeтo]  
Автор Survivor (новак)
Публикувано02.08.04 15:18

Както може да се види от

, близо 1/3 от хората в клуба са с bConnect. А да наричаш 1/3 от клубарите "мерзавци" - е извинявай много! Мери си приказките, ако обичаш!

но след безсънни дълги нощи станах силен и голям
и вече знам, че мога да се справя сам

Тема Re: 0.29 стотинки на минутанови [re: Survivor]  
Автор лaфчeтo (лафофски)
Публикувано02.08.04 16:09

Мерзавци с мерзавци Деба и ГлоБула....само да ми изтече договора....гррррррр

Автор Cok oт cливи нa бaбa (може и купешки)
Публикувано03.08.04 07:34

за какво става дума?

Тема Re: 0.29 СТОТИНКИ на минутанови [re: лaфчeтo]  
Автор Илko ()
Публикувано03.08.04 23:23

Ей, много евтино в този Глобул - за 1 стотинка говориш над 3 минути ...

Автор jgmudei (новак)
Публикувано03.08.04 23:48

Mdam super dneska se obadih na edin priqtel koito e na Globul na osnovnata programa i kat mu kazah che govorq s moq B-Connect za 0.35 lv. s DDS na minuta a toi za 0.47 lv. na minuta shteshe da padne i pri tova ne plashtam i mesechna taksa shteshe da padne!!! Po princip ne ponasqm Globul i polzvam samo M-Tel a globul gledam kak samo da gi izcedq e vzeh si tozi B-Connect ot promociqta im po sluchai 2-godishninata i za 20 lv. poluchih realno kum 40 a sega i s tazi nova promociq priqteli oshte malko shte kqrim ot gurcite inache M-Tel ruleeeeeeeeeeeeezzzzzz i te shte izmislqt neshto po vurposa da otvurnat na udara na Globul ne se boite !!!

Тема Оулей?! Аз ли съм тъпата или Глобул най-накрая сенови [re: jgmudei]  
АвторMapa Moбифoнa (Нерегистриран)
Публикувано04.08.04 22:15

наложи и започна наистина да взима всичко от Мтел!?
С това горно писание!?
Иначе аз много се радвам за това, защото на мене номерата са ми 18 защото купих 5 карти по 12. лв. с 19 лева разговори, + бонус 3, 5, 10 или 20 лв. наскоро и то все с готини номера

Тема Re: Оулей?! Аз ли съм тъпата или Глобул най-накрая сенови [re: Mapa Moбифoнa]  
Автор Илko ()
Публикувано05.08.04 00:12

По скоро си първото ... ако схващаш какво искам да кажа.

По идиотско поведение да си вземеш 5 карти и за различни хора да ги сменяш в телефона не бях чувал ... Кел файда че били и с хубави номера като няма как да ти звъннат на тях ...

Апропо пропусна да споменеш и страшните очила менте ...

Маро, наистина си вземи мобифон че там поне е един оператор и няма да си напрягаш главичката коя тарифа е по изгодна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.