Тема
|
0.29 стотинки на минута
|
|
Автор |
лaфчeтo (лафофски) |
Публикувано | 02.08.04 14:42 |
|
Това е скандално. Мерзавците с "Би Кънект" вече ще говорят с три номера от мрежата на ГлоБул на цена 0.29 без ддс, а с ддс 35. А основната програма говориме на 0.49. Никакво уважение към нас.....що не ни пуснат и ние да говориме на по-евтини цени с три номера от мрежата на ГлоБул
|
|
Тема
|
Re: 0.29 стотинки на минута
[re: лaфчeтo]
|
|
Автор |
avalon (SE Fan) |
Публикувано | 02.08.04 15:09 |
|
mdaaam, no ima malka podrobnost pak
Ot 01.10.04 v na4aloto na vseki 31- dneven period pri 1-voto obajdane kym nomer ot grupata shte ti vzima po 0.50lv
|
|
Тема
|
[re: avalon]
|
|
Автор |
PeterPaп (стар познайник) |
Публикувано | 02.08.04 15:13 |
|
Чудно ми е какво ще стане, ако цял месец не говориш с никой номер от групата? Дали на следващия месец ще ти вземе 1 лев или само 50 ст...?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Survivor (новак) |
Публикувано | 02.08.04 15:18 |
|
Както може да се види от , близо 1/3 от хората в клуба са с bConnect. А да наричаш 1/3 от клубарите "мерзавци" - е извинявай много! Мери си приказките, ако обичаш!
но след безсънни дълги нощи станах силен и голям
и вече знам, че мога да се справя сам
|
|
Тема
|
[re: Survivor]
|
|
Автор |
лaфчeтo (лафофски) |
Публикувано | 02.08.04 16:09 |
|
Мерзавци с мерзавци Деба и ГлоБула....само да ми изтече договора....гррррррр
|
|
|
за какво става дума?
|
|
Тема
|
Re: 0.29 СТОТИНКИ на минута
|
|
Автор |
Илko () |
Публикувано | 03.08.04 23:23 |
|
Ей, много евтино в този Глобул - за 1 стотинка говориш над 3 минути ...
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
jgmudei (новак) |
Публикувано | 03.08.04 23:48 |
|
Mdam super dneska se obadih na edin priqtel koito e na Globul na osnovnata programa i kat mu kazah che govorq s moq B-Connect za 0.35 lv. s DDS na minuta a toi za 0.47 lv. na minuta shteshe da padne i pri tova ne plashtam i mesechna taksa shteshe da padne!!! Po princip ne ponasqm Globul i polzvam samo M-Tel a globul gledam kak samo da gi izcedq e vzeh si tozi B-Connect ot promociqta im po sluchai 2-godishninata i za 20 lv. poluchih realno kum 40 a sega i s tazi nova promociq priqteli oshte malko shte kqrim ot gurcite inache M-Tel ruleeeeeeeeeeeeezzzzzz i te shte izmislqt neshto po vurposa da otvurnat na udara na Globul ne se boite !!!
|
|
Тема
|
Оулей?! Аз ли съм тъпата или Глобул най-накрая се
[re: jgmudei]
|
|
Автор | Mapa Moбифoнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.04 22:15 |
|
наложи и започна наистина да взима всичко от Мтел!?
С това горно писание!?
Иначе аз много се радвам за това, защото на мене номерата са ми 18 защото купих 5 карти по 12. лв. с 19 лева разговори, + бонус 3, 5, 10 или 20 лв. наскоро и то все с готини номера
|
|
Тема
|
Re: Оулей?! Аз ли съм тъпата или Глобул най-накрая се
[re: Mapa Moбифoнa]
|
|
Автор |
Илko () |
Публикувано | 05.08.04 00:12 |
|
По скоро си първото ... ако схващаш какво искам да кажа.
По идиотско поведение да си вземеш 5 карти и за различни хора да ги сменяш в телефона не бях чувал ... Кел файда че били и с хубави номера като няма как да ти звъннат на тях ...
Апропо пропусна да споменеш и страшните очила менте ...
Маро, наистина си вземи мобифон че там поне е един оператор и няма да си напрягаш главичката коя тарифа е по изгодна.
|
|