|
Тема
|
Въпрос
|
|
Автор |
Beny (минаваща) |
Публикувано | 12.07.04 15:25 |
|
Искам да си спра глобулската сим-карта и да мина към М-Тел. Попитах в Глобул и ми казаха, че спирането е един вид прекратяване на всичко...т.е. губя си номерът. Защо имам някакъв спомен, че в М-Тел не е така, можеш да си спреш картата, но номерът ти се пази и след време ако решиш може да си го пуснеш? То е ясно, че нямат сметка да ме държат без да им плащам нищо...ама ако след няколко месеца ми хрумне да се върна...трябва пак всичко от начало...
А и да ви попитам нещо, има ли вариант от абонамент да се мине на b-connect, но да си запазя номерът?
| |
Тема
|
Re: Въпрос
[re: Beny]
|
|
Автор |
XaMaB (откачалка) |
Публикувано | 12.07.04 17:08 |
|
не може да минеш на б-цоннецт
Ама и при мтел номера се мази 3 или 6 месеца след което го губиш
| |
Тема
|
[re: XaMaB]
|
|
Автор | moleo (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.07.04 18:01 |
|
na posledniq ti vapros - ne ne moje
a kolkoto do Mtel i Globul usloviqta sa sushtite s malka razlika,che pri mtel predi se pazeshe nomera 6 meseca,a v globul e 1 ili 3 meseca. Ne sum siguren.Kolkoto do tova ,che prekratqvash vzamoonotsheniqta si s tqx ne e tochno taka.Spirash kartata ( sled kato platish vsichko ) i sled 1 mesec kogato iskash da polzvash uslugite,plashtash taksa i si pak v v igrata
| |
Тема
|
[re: moleo]
|
|
Автор |
xumepa (симпатичен) |
Публикувано | 16.07.04 11:13 |
|
Абе не съм съгласен много много, при Мтел със сигурност може от Прима да преминеш на абонаментен план и да си запазиш номера. Аре със здраве
Селянин БЕЗ колело
| |
Тема
|
[re: xumepa]
|
|
Автор | ДA (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.07.04 21:17 |
|
И при Мтел и при Глобул може да минеш от предплатена към абонаментна програма, обратният вариант е невъзможен.
| |
|
|
|
|