Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:05 15.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Тема Въпроснови  
Автор Beny (минаваща)
Публикувано12.07.04 15:25

Искам да си спра глобулската сим-карта и да мина към М-Тел. Попитах в Глобул и ми казаха, че спирането е един вид прекратяване на всичко...т.е. губя си номерът. Защо имам някакъв спомен, че в М-Тел не е така, можеш да си спреш картата, но номерът ти се пази и след време ако решиш може да си го пуснеш? То е ясно, че нямат сметка да ме държат без да им плащам нищо...ама ако след няколко месеца ми хрумне да се върна...трябва пак всичко от начало...
А и да ви попитам нещо, има ли вариант от абонамент да се мине на b-connect, но да си запазя номерът?

Тема Re: Въпроснови [re: Beny]  
Автор XaMaB (откачалка)
Публикувано12.07.04 17:08

не може да минеш на б-цоннецт
Ама и при мтел номера се мази 3 или 6 месеца след което го губиш

Тема Re: Въпроснови [re: XaMaB]  
Авторmoleo (Нерегистриран)
Публикувано12.07.04 18:01

na posledniq ti vapros - ne ne moje

a kolkoto do Mtel i Globul usloviqta sa sushtite s malka razlika,che pri mtel predi se pazeshe nomera 6 meseca,a v globul e 1 ili 3 meseca. Ne sum siguren.Kolkoto do tova ,che prekratqvash vzamoonotsheniqta si s tqx ne e tochno taka.Spirash kartata ( sled kato platish vsichko ) i sled 1 mesec kogato iskash da polzvash uslugite,plashtash taksa i si pak v v igrata

Тема Re: Въпроснови [re: moleo]  
Автор xumepa (симпатичен)
Публикувано16.07.04 11:13

Абе не съм съгласен много много, при Мтел със сигурност може от Прима да преминеш на абонаментен план и да си запазиш номера. Аре със здраве

Селянин БЕЗ колело

Тема Re: Въпрос [re: xumepa]  
АвторДA (Нерегистриран)
Публикувано16.07.04 21:17

И при Мтел и при Глобул може да минеш от предплатена към абонаментна програма, обратният вариант е невъзможен.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.