|
Тема
|
Пак го спряха
|
|
Автор |
Spidercho (сияещ) |
Публикувано | 04.06.04 22:31 |
|
За трети път ми спират телефона от раз, без предупреждение. Предишните два по Коледа и по Гергьовден.
Излиза фактура, виждат, че съм минал 100 лв (лимита) и моментално ми спират телефона.
Писах им оплакване - върнаха ми стандартен отговор - по договор, незнам си какво.
Искат хората да станат банка - да им дам пари, за да ми се вдигне лимита - да ама не. Ще си взема една Prima, хем като ми спрат Глобул телефона да имам телефон, хем като нямам обхват някъде (Резово, Шипково и много други места, вкл. в София) ще си имам телефон.
Като цяло Глобул е с по-ниски цените, но тия селски изпълнения ...
| |
|
Абе, още ли няма обхват в Резово??
Кой каквото ще да казва,
ала умна съм глава.
Май ушите ми са дълги,
но беда не е това!
| |
|
А бе човек какво да ти кажа ТИ лично си подписал договор според който като минеш даден кредитен лимит и ти спират телефона това е. Аз лично като усетя че го наближавам и отивам и плащам някой лев. А колкото до кредитния лимит:) миога ти кажа че е нещо добро просто ако си изгубиш или ти откраднат телефона или хлапето га набара и почне да си играе и ти не се усетиш на време може да ти дойде сметка 4 цифрено число така че това е направено с тази цел както и с цел да не навърти някоя корава сметка и да кажеш "майната им да ме търсят ако искат". Но все пак това си въпрос на избор от твоя страна този оператор си има и плюсовете и минусите но всичко това е упоменато в договора а ти си се съгласил с него така че май сам си си виновен.
| |
Тема
|
Re: Пак го спряха
[re: Spidercho]
|
|
Автор |
HS (добронамерен) |
Публикувано | 05.06.04 15:42 |
|
Това са възможностите на оператора.
Все още работи на загуба и не може да си позволи кредитният лимит на Мтел
| |
Тема
|
[re: HS]
|
|
Автор | ce (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.06.04 18:16 |
|
мтел и в началото ако не се лъжа тръгнаха с 200лв. лимит, докато сега го правят 50-70лв. на новите им планове и после (след 3 месеца) може да минеш на 200лв.
така, че тва не е оправдание за глобул
| |
Тема
|
[re: ce]
|
|
Автор |
HS (добронамерен) |
Публикувано | 05.06.04 21:24 |
|
За кое начало говориш?
Когато картата беше $200?
Или за по-късното начало, по времето на Чорни?
| |
|
В това отношение има само едно готино нещо. Глобул спират само изходящите, а мобилтел те отрязват отвсякъде. Частично оправдание и за двата оператора е, че "пазара" в нашта мила родина изисква максимално да се пазиш от клиенти тип "ром", но пък нищо не ги оправдава да ти спрат телефона при положение, че редовно си плащаш сметките.
| |
Тема
|
[re: bolen-mozuk]
|
|
Автор | бизнec пoтpeбитeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.04 12:59 |
|
Аз пък вчера получих СМС с предупреждение, че напближавам лимита Както и да ги смятам разговорите, които съм въртял на ден не мога да го сметна как ще го достигам... С нетърпение чакам да дойде сметката и да я видя... Някой знае ли кога идва? От скоро фирмата, за която работя ползва услугите им...
| |
|
|
|
|