Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:26 12.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Тема Пак го спряха  
Автор Spidercho (сияещ)
Публикувано04.06.04 22:31

За трети път ми спират телефона от раз, без предупреждение. Предишните два по Коледа и по Гергьовден.
Излиза фактура, виждат, че съм минал 100 лв (лимита) и моментално ми спират телефона.
Писах им оплакване - върнаха ми стандартен отговор - по договор, незнам си какво.
Искат хората да станат банка - да им дам пари, за да ми се вдигне лимита - да ама не. Ще си взема една Prima, хем като ми спрат Глобул телефона да имам телефон, хем като нямам обхват някъде (Резово, Шипково и много други места, вкл. в София) ще си имам телефон.
Като цяло Глобул е с по-ниски цените, но тия селски изпълнения ...

Тема Re: Пак го спряханови [re: Spidercho]  
Автор Диaнa (отсъстваща)
Публикувано05.06.04 14:42

Абе, още ли няма обхват в Резово??

Кой каквото ще да казва,
ала умна съм глава.
Май ушите ми са дълги,
но беда не е това!

Автор Диaн (идиот)
Публикувано05.06.04 15:17

А бе човек какво да ти кажа ТИ лично си подписал договор според който като минеш даден кредитен лимит и ти спират телефона това е. Аз лично като усетя че го наближавам и отивам и плащам някой лев. А колкото до кредитния лимит:) миога ти кажа че е нещо добро просто ако си изгубиш или ти откраднат телефона или хлапето га набара и почне да си играе и ти не се усетиш на време може да ти дойде сметка 4 цифрено число така че това е направено с тази цел както и с цел да не навърти някоя корава сметка и да кажеш "майната им да ме търсят ако искат". Но все пак това си въпрос на избор от твоя страна този оператор си има и плюсовете и минусите но всичко това е упоменато в договора а ти си се съгласил с него така че май сам си си виновен.

Автор HS (добронамерен)
Публикувано05.06.04 15:42

Това са възможностите на оператора.
Все още работи на загуба и не може да си позволи кредитният лимит на Мтел

Тема Re: Пак го спряханови [re: HS]  
Авторce (Нерегистриран)
Публикувано05.06.04 18:16

мтел и в началото ако не се лъжа тръгнаха с 200лв. лимит, докато сега го правят 50-70лв. на новите им планове и после (след 3 месеца) може да минеш на 200лв.

така, че тва не е оправдание за глобул

Тема Re: Пак го спряханови [re: ce]  
Автор HS (добронамерен)
Публикувано05.06.04 21:24

За кое начало говориш?
Когато картата беше $200?
Или за по-късното начало, по времето на Чорни?

Автор bolen-mozuk (mmnoogo svesten)
Публикувано06.06.04 18:39

В това отношение има само едно готино нещо. Глобул спират само изходящите, а мобилтел те отрязват отвсякъде. Частично оправдание и за двата оператора е, че "пазара" в нашта мила родина изисква максимално да се пазиш от клиенти тип "ром", но пък нищо не ги оправдава да ти спрат телефона при положение, че редовно си плащаш сметките.

Тема Re: Пак го спряханови [re: bolen-mozuk]  
Авторбизнec пoтpeбитeл (Нерегистриран)
Публикувано07.06.04 12:59

Аз пък вчера получих СМС с предупреждение, че напближавам лимита Както и да ги смятам разговорите, които съм въртял на ден не мога да го сметна как ще го достигам... С нетърпение чакам да дойде сметката и да я видя... Някой знае ли кога идва? От скоро фирмата, за която работя ползва услугите им...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.