Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:30 15.05.26 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Цени за GPRSнови  
Автор armenski@pop (инстанция)
Публикувано13.04.04 17:39

В днешния брой на в. "Монитор" са обявени цените на ГлоБул за Internet/WAP over GPRS, в сила от 19.04.2004 г., както следва (цитирам дословно):

0-1 MB ... 5.00 лв/МВ
1-5 МВ ... 4.00 лв/МВ
5-20 МВ ... 3.00 лв/MB
20-40 МВ ... 2.00 лв/МВ
над 40 МВ ... 1.00 лв/МВ

Ценообразуването става по следната схема:
Всеки месец 1-вия МВ се таксува по 5.00 лв/МВ, от 1-вия до 5-тия по 4.00 лв/МВ, от 5-тия до 20-тия по 3.00 лв/МВ, от 20-тия до 40-тия по 2.00 лв/МВ, всеки МВ над 40-тия се таксува по 1 лв.
Цените са без ДДС!
Таксува се с точност до KB.

Спестявам всякакъв коментар от моя страна. Който иска - да коментира ...

... ма съм убаф, да са е*а ...

Тема Re: Цени за GPRSнови [re: armenski@pop]  
Автор Cenzor (Всевиждащ)
Публикувано13.04.04 18:55

Ами първо- по-скъпо от Мтел, поне в първия си 1-2МБ(ама те хората често толкова им е месечното потребление), с малко,ама завинаги, както гласеше един лаф.
И второ- все пак успя, искаше ГПРС , дори им се скара из форумите и те хората взеха че го пуснаха!

Сега ще има Попа с Лаптопа(+Т68+ГПРС)=мобилен дзвер!

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано13.04.04 20:42

Нещо не мога да стопля - с поведението си (изключ.нисък кред. лимит; влизане на чакащата фактура в този лимит; ограничението на броя карти на абонат-физ.лице и т.н.) Гл показва, че е насочен към нишата от клиенти с по-ограничени финансии (говоря ангро, не визирам спец. тебе).
А сега предлага по-технологична услуга на цени, които стават по-ниски от конкурентните над...айде някой да сметне над колко МВ точно. А точно техния таргет би се "побрал" в до 1 МВ.

... и Panasonic

Тема Re: Цени за GPRSнови [re: Cтepн™]  
Авторstanoj (Нерегистриран)
Публикувано14.04.04 17:55

От друга страна липсва цена от 13лв. за първия 1MB за WAP през GPRS...

Тема Re: Цени за GPRSнови [re: stanoj]  
Автор mojo-jojo (фич)
Публикувано14.04.04 22:13

Ама той ясно си е казал, че не може да стопли ..., не за първи път ...

Тоя KREDOR не е за украса

Тема Re: Цени за GPRSнови [re: mojo-jojo]  
Авторstanoj (Нерегистриран)
Публикувано14.04.04 23:08

Е ти па ся ги взе прекалено при сърце тея 13 лева...
При другия оператор си остава възможноста 4лв. за първи 1МB за WAP ползвайки INET/GPRS с малкото неудобстово от ползване на публичен free WAP Gateway... Което си е с левче по добре от 5лв...

Чудя се дали МТел ще се равнят по Глобул и ще премахнат недоразумението "13лв за 1МВ"?

Авторcмykaчa (Нерегистриран)
Публикувано15.04.04 21:26

Аре попе, нали рева за GPRS? Ето ти на - сваляй, даунлоудвай, тегли mp3-ки. Ти какво очакваш, да ти плащат за ползването на GPRS ли? Като не ти харесва иди при М Тел, там си е направо далавера!

Тема Re: Цени за GPRSнови [re: cмykaчa]  
Автор armenski@pop (инстанция)
Публикувано16.04.04 10:45

Някъде да съм казал, че ми харесва или не ми харесва? Излагам факти без коментар, чакам мненията на хората тук. А GPRS-а ми трябва за далеч по-сериозни неща от MP3, какви точно - това си е моя работа. А чий GPRS да ползвам (Глобул или Мтел) мога и сам да си преценя.

Да ми плащат за GPRS? Като изключим заядливия тон, идеята хич не е лоша ...

Тема Re: Цени за GPRSнови [re: Cтepн™]  
Авторbolen_mozuk (Нерегистриран)
Публикувано16.04.04 11:14

Tova beshe. Masa narod s 200+ lv smetki se iznese v Globul. Poznai zashto.

Тема Re: Цени за GPRS [re: armenski@pop]  
Авторcмykaчa (Нерегистриран)
Публикувано16.04.04 22:22

Iavno si zabravil za tozi posting:
"Някой има ли идея тия византийци имат ли намерение да пускат GPRS и ако ДА, то кога да го чакаме това "рядко щастие", защото съм на косъм да си взема Мтелска карта с GPRS ... ?!?!?!?!?! Имат работещ GPRS от октомври миналата година, докога на 123 ще ми дрънкат врели некипели?!?!?! Не ми трябва MMS, не ми трябват пуберски глупости, трябва ми GPRS за ефективен Интернет през лаптоп. Айде ГлоБул, чакам инфо, ама смислено, щото се наслушах на глупости деба ... "

Kato se izkluchi zaiadliviat ti ton, naistina moze da hodish i da se e*esh...

PP. Ako Temsim biaha spechelili konkursa za vtori GSM operator, moze bi shteshe da se kazvash Armenski Miuftia, a?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.