|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Покритието на GloBul
|
|
| Автор |
checho (клюкар) |
| Публикувано | 08.03.04 16:24 |
|
|
Нямам думи да изразя възхищението си от прекрасната работа на GloBul по осъвършенстването на покритието. Вчера отново пътувах по пътя от Варна до Велико Търново и без абсолютно никакви угризения ще гарантирам, че покритието е просто перфектно. До преди няколко дни имаше доста проблемни участъци по магистралата от Варна до Нови Пазар, но вчера с радост видях, че проблемите там са напълно ликвидирани. По целия път до Велико Търново има само един участък без сигнал след Омуртаг, който няма и 10 километра. На , обаче, виждам, че той е планиран да бъде покрит към края на месеца.
Това не са отзиви, които преразказват подобрение според картата, а са отзиви, които показват практическото подобрение. Мога единствено да благодаря на GloBul за перфектното изпълнение, и ще се радвам, ако работата продължава в същия дух. На Siemens C45 не съм видял сигнал по-слаб от 4/5, като 3/5 беше абсолютният минимум, който виждах много рядко.
| |
|
Тема
|
Re: Покритието на GloBul
[re: checho]
|
|
| Автор |
PeterPaп (стар познайник) |
| Публикувано | 08.03.04 17:30 |
|
|
Да, много добре, обаче аз искам покритие и в метрото. 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Чo :) (усмихнат) |
| Публикувано | 08.03.04 18:46 |
|
|
Малко предложение: Следващия път освен "чертичките", през известно разстояние (примерно на всеки км.) пробвай и да набираш, хубаво е и да си с още един глобулски телефон до теб, за да провериш дали и приема разговора
Не казвам, че няма покритие, радвам се да има, но с това с "чертичките" не е показателно. Плюс това зависи от телефона, антената, времето и т.н.
Усмихни се … Животът е Хубав
| |
|
Тема
|
[re: Чo :)]
|
|
| Автор |
checho (клюкар) |
| Публикувано | 08.03.04 18:49 |
|
|
Ако си мислиш, че не тествам често и това, лъжеш се
На една приятелка скоро и направиха телефона цифров и аз звъня докато пътувам на стария аналогов номер, който ми пуска сигнал "свободно" цяла минута 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
| Публикувано | 08.03.04 18:50 |
|
|
Остава и в самата Варна да си оправят покритието и ще си напълно щастлив
Не става дума за чертичките, а за това, което Чо казва
... и Panasonic
| |
|
|
|
Ти пак роди нещо ...тъпо
Какво? Приятели ли ти го казаха това?   
Тоя KREDOR не е за украса
| |
|
Тема
|
[re: mojo-jojo]
|
|
| Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
| Публикувано | 08.03.04 21:22 |
|
|
Я, кой се изпусна пак
Пак не си разбрал за какво иде реч, ама това при теб е перманентно; карай, трябва да има и смешници
... и Panasonic
| |
|
|
|
Ъ-ъ-ъъъ, е не.
Пак се изпусна?  
Егати глупостта. Това ли казваш на дъщерите си вечер като се приберат?
Като не можеш да отговориш смислено по-добре си мълчи или се обърни към телефона си да му забраниш още нещо освен да се връзва през ГПРС
Имаше конкретен въпрос, но без отговор, та отново - от приятели ли чу, че покритието на ГлоБул във варна е некачествено? Ако искаш да потретя - на някои (визирам теб) им е нужно повече време да проумеят какво ги питат, колкото и елементарен да изглежда въпросът на пръв поглед. От приятели ли че, че на ГлоБул покритието във варна е некачествено.
Тоя KREDOR не е за украса  Редактирано от mojo-jojo на 08.03.04 22:36.
| |
|
|
|
Човеко, срамно е да правим такива разкрития, но Стерн е прав. Има места във Варна, където мрежата на GloBul е само с формално присъствие. Аз, например, ако не изляза на балкона да приказвам, просто нямам никакви шансове. Лошото е, че една от излагациите на GloBul във Варна лятото приема посетители от цяла България. На централния плаж хората направо си псуват оператора, като си изкарат телефоните. Аз за какво се ядосвам - по-добре да съм курва на магистралата, че поне като звънне телефона да имам кадърно покритие !
До Стерн: Човеко, и двамата знаем, че си прав, вероятно и други знаят, но защо размиваш акцента от темата? Превръщаш се като "модератор в сянка", което изобщо не ми харесва 
| |
|
|
|
кефиш ме Чечо, представих си как през целия път си гледаш телефона и правиш диаграми.
баси, що не кандидатстваш в Глобул на работа? Гледам има едно момче дето обикаля Варна с един лаптоп и една стърчаща антена, явно нещо мери, сигурно още хора търсят ......
...чики на, чики на-на-на
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|