Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:39 14.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Абе какво става с тоя ...нови  
Автор Apмeнckия пoп (инстанция)
Публикувано13.02.04 11:16

... mail-to-SMS???? От вчера никакъв го няма!!!! Може значи да ме засипват с разни СМС-и за мачове и прочее глупости, дето изобщо не ме интересуват, а mail-to-SMS не бачка!!!

... ма съм убав, да са е*а ...

Редактирано от Apмeнckия пoп на 13.02.04 11:21.

Тема Re: Абе какво става с тоя ...нови [re: Apмeнckия пoп]  
Автор Диaнa (warrior)
Публикувано13.02.04 14:22

При мен не е от вчера, а поне от една седмица!!!

Знойная женщина - мечта поета!

Тема И при мен [re: Диaнa]  
Автор C_H (новак)
Публикувано13.02.04 15:43

така се получава, закъснението е значително

Тема Re: Абе какво става с тоя ...нови [re: Диaнa]  
Публикувано13.02.04 15:47

Аз нямам спомен тая услуга, в безобразния вид в който от Глобул я предлагат, някога да е била ефективна, но преди поне бачкаше. Хайде, верно е ебати досадата да отговаряш с Y за всяко съобщение (отделен въпрос че си е и набутвация), но сега и уведомителните съобщения не пристигат. Да не говорим, че ако ти е пълна пощ. кутия (каквото и да означава това в техния случай ... интересно наистина, какъв ли е критерия за "пълна" кутия), не само, че не можеш да получаваш нови съобщения, а и не са предоставили никаква възможност да я опразниш цялата без да ги отвориш или откажеш всички съобщения едно по едно .. поне така ме информира девойчето от 123, което в интерес на истината беше много любезно и отзивчиво, но явно или не са я информирали как става, или са им забранили да казват . И ся, понеже нито имам време, нито желание да обработвам поотделно всяко съобщение (не ми е зора за тия 2-3 лева дето ще ми струва удоволствието), трябва да чакам 72 часа да се изчистят служебно.
Верно, че за всичко на тоя свят се плаща, ама това вече на нищо не прилича, деба и лакомията! Който реши да възрази на това, преди да го направи - да си спомни Мтел как са организирали тази услуга ...

Редактирано от Apмeнckия пoп на 13.02.04 16:00.

Автор cluster_bg (m@ni@c)
Публикувано13.02.04 16:15

Критерий за пълнота на съждителното смятане... (опа.. още ме държи изпита по логика)
Критерий за пълнота на Глобулския mail2sms
Всяко съобщение се съхранява до 72 часа.
Може да имате 5 съобщения максимум в пощата си по всяко време. Ако имате 5, няма да получавате повече, докато не се изтрие някое.

Автор PeterPaп (стар познайник)
Публикувано13.02.04 19:41

Аз пък реших да не им отговарям повече на тези оведомителни SMS-и. Разсъждавам глобално, ако никой не отговаря, няма да имат приходи от тази услуга и вероятно ще се усетят да поработят върху нея
Надявам се да я направят хубава като на Cosmote или проста и практична като на МТел. Но това са само надежди...

Тема Re: Абе какво става с тоя ...нови [re: PeterPaп]  
Публикувано13.02.04 21:49

Е, аз отговарям на тези, които преценя,че си заслужава, след като видя кой го е пратил. И аз се надявам да я оправят тая услуга, щото това на нищо не прилича. 5 съобщения ... баси ... това е голяма глупост ...

Тема Re: Абе какво става с тоя ...нови [re: PeterPaп]  
Автор cluster_bg (m@ni@c)
Публикувано13.02.04 23:47

почти напълно споделям мнението ти: Ако ще и от господ да е, няма да го отворя... Който трябва да ми прати mail, има си адресите ми. Който трябва да ми прати СМС - има си телефон или textforce

Тема Re: И при меннови [re: C_H]  
Автор Диaнa (warrior)
Публикувано14.02.04 14:09

При мен няма закъснение, а направо нищо не идва!

Тема Re: Абе какво става с тоя ...нови [re: cluster_bg]  
Автор Диaнa (warrior)
Публикувано14.02.04 14:15

Е, не е така. Случвало ми се е например да съм на село, където нямам компютър вкъщи, а адресатът не може да приема смс от Глобул; или пък не си е платил телефона и може да ми пише само по имейл. Услугата си е много необходима.

Редактирано от Диaнa на 14.02.04 14:16.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.